|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ATI Proprietary Linux x86 Display Driver 8.41.6 - OLEEEEEEE
zs sve koji nisu vjerovala da ce ATI ikad izbaciti pristojan driver za Linux ![]() 8.41 je tu (biti ce objavljen tokom tjedna) i donos OGROMNA poboljsanja AMD 8.41 Display Driver Preview ATI R300/400 Linux Performance ATI R500 Linux Performance ATI Radeon HD 2900XT On Linux napokon ATI na Linuxu ima performanse usporedive s onima na Windowsima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
super, ovo ce dobro doci. Hvala na informaciji! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
e da, zaboravio sam napisati. slijedeci mjesec 100% dolazi podrska za AIGLX, znaci da ce sad i ATI korisnici moci uzivati u svoj ljepoti i beskorisnosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Bit će veselja za Božić...ti isti će izaći pod GPL licencom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Izgleda da se AMD-ATI ozbiljno primio OpenGL-a. Mislim, porast performasi skoro za duplo u nekim slučajevima ... za ne vjerovat. Čovjek bi rekao da su ponovno napisali driver (velika je vjerojatnost da i jesu). R600 serija je relativno brzo dobila linux driver (u odnosu na R500). Zatim sva sila FireGL kartica koje su dvostruko jeftinije od NV pandana, bolji OpenGL Windows driver ... go ATI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ma bili bi josh uvijek kratkih rukava da se tu AMD nije umjesho ![]() AMD je jako vazna linux zajednica. Ovo je novi driver, pisan je oko 1 godine (prije koliko je AMD preuzeo ATI ![]() izgleda da cu morati brisat jedan gumbich iz siga ![]() jedva cekam ovaj, a tek slijedeci driver (u 8.42 ce posvetiti vise paznje R500 seriji, dok je 8.41 usmjeren prema R600) ostaje samo jedno pitanje, hocemo li dozivjeti ATI UVD podrsku na Linuxu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Vezano na temu, evo što profići misle o mid i entry level FireGL karticama i novom driveru: http://www.3dprofessor.org/Reviews%2...&C2SBA+P12.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
a sto bi tek radio pravi r600 (2900xt based) FireGL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Malo o otvaranju drivera: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ovo je cak bolja vijest od novog binary only drivera tnx EDIT: kada sam malo pazljivije procitao ipak se cini da ni ovo nece biti potpuno otvoren potez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
evo objasnjenja open dijela http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=826&num=1 nije loshe ![]() sad josh da nVidiju natjeraju na isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
ma to mi se desilo josh samo jednom. isto nakon update-a drivera. inache counter strike je jedina igra koju igram i radi ODLICNO preko wine-a (bolje/brze nego na windowsima) jednom sam ja ovo vech popravio, ali da me ubijesh nemogu se sjetiti sto sam uradio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Premium
|
Citiraj:
god damn u ati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() josh jedan mjesec Citiraj:
a sad downgrade |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|