|
![]() |
#1 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Maska od w800i
Ovako;imam SE k750i i maska mu najblaze receno izgleda ocajno ![]() Pa sam si razmisljao uzeti masku od W800,jerbo mi on ima puno ljepse izgled od k750i maski. Pa ja vas sada pitam; jel vi znate gdje se u HR mogu nabaviti takve maske,ja sam jedino nasao crazy shop,ali sam vidio da se uz masku neisporucuje tipkovnica ![]() I da,jel znate jos ovo;ako bi stavio masku od w800,jel bi mi pasala moja tipkovnica od k750i na tu masku...ja mislim da nebi,ali eto da pitam.. Hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
I ja sam isto bio u potrazi za maskom od W800i i našao samo u crazy shopu i to bez tipkovnice pa sam naručio preko frenda par komada iz Nizozemske (cijeli komplet, maska, tipkovnica, one tipkice sa strane, original ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Baja!
|
Svakako da sam zainteresiran,nema uopce problema,samo mi javi ako ti ostane jos jedna..jedna mi je dosta ![]() I po mogucnosti ona orginal,narandjasto-bijela! Evo ti moj msn,pa ako si voljan javi mi se ![]() big_apacer@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Oky doky, sačuvat ću jednu za tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Baja!
|
I da,jel znas ti mozda koji sarafciger trebam koristiti da bi otvorio mobitel,odnosno onu srednju stranicu da bi odvrnuo? Jel to neki TORX? Jel znas gdje to mogu nabaviti,ja sam malo gledao i nema ga tu kod nas (Sisak) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|