|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Vista 35 umjesto 64 bitna
Imam laptop HP i pri instalaciji mi pitalo 32 ili 64 bitna verzija, kako sam ja blesav tj nisam provjerio, mislio sam da je Core Duo, a unutra je Core 2 Duo znaci 64 bitna verzija, instalirao sam 32 bitnu, sad me zanima kako mogu instalirati 64 bitnu verziju, tj ako itko ima iskustva s HP recovery-jem posto nisam dobio nikakav cd uz njega, sve je predinstalirano, i mislim da idem na recovery da ce se instalirati s postvkama koje sad jesu vec tu.... Uglavnom ako tko kuzi sto sam milslio reci? Hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mislim da je kasno sad... Kad je buraz instaliravao na lap (HP isto) pitalo ga je jel siguran dal želi 64 bitnu...tako nešto...i kao, to je prvi i zadnji izbor... Kasnije samo dižeš sa recovery particije tu Vistu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
da mislim da je sad problem ![]() neznam, mislim da licenca vrijedi za obe verzije? Jel zna tko jel se moze kako nabaviti DVD recovery-a?
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Core Duo i Core2 Duo - oba su 64 bitna... ![]() Normalna licenca ide po kategorijama - Buisness, Ultimate, Home itd, unutar kategorije je nebitno jel 32 ili 64bitna ali je pitanje dali su ključavi isti... Ali što nije pitanje je da je to kod tebe - OEM licenca ona je samo za taj komp i samo za tu verziju koju si dobio gore... Na laptpoima imaš obično one recovery particije a DVD ćeš teško dobit osim da odeš moljakati po servisima ili da ti neko da svoj...
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
32 bitna verzija ti je puno bolja od 64 bitne prvenstveno što se tiče drivera a zatim i programa. Ja ću na svoje računalo instalirati 32 bitnu verziju bez obzira što imam 64 bitni procesor, zbog već navedenih razloga (problema).
MOJ KOMP: CPU AMD Athlon64 X2 6000, Matična : MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, Mema: 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax x2, HDD Seagate ST3320620AS, 320 GB 16MB, 8800 GTS 320 MB, napajanje: OCZ 600W. AMD i Nvidia su najbolji!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|