|
![]() |
#1 |
Lijep avatar, jel da?
Datum registracije: May 2007
|
Chieftek 550wata-će bit dost za ovo? Ili da gledam neš drugo?
Daklem iz ove moje trenutne konfe izbacjuem grafu,pročkas i napajanje. Mijenjam za AMD Athlon X2 5600+ , ASUS 8800 GTS 320 mb, dodajem još 2 gige patriotovog rama na 667 mhz i jedan mali Hitachi desktar od 80 gb. E sad,jel ovaj čuftek dovoljno jak da to sve povuče kak bog zapovijeda,,ili sam ja opet falija ko onaj talijan iz alo alo? A ako sam falija, šta onda do 600 kn ima a da valja? Hvala unaprijed, Vaša, Drugarica Desanka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
I prejak. Slobodno ga uzmi!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Dobar izbor. Jeste da ima i previse snage ali zato ima i sve nove konektore koji bi ti se mogli zadesiti na maticnoj ploci, grafickoj kartici,... za razliku od slabijih verzija Chieftecovih napajanja.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da bit će ti i previše, imam to napajanje i ima lijepi broj konektora, od EPS-a, 2x6pin... na službenoj stranici imaš popis konektora i nije preglasno, ali nije ni tiho ako se nebaviš previše video obradom, renderiranjem i sl. onda ti se neisplati X2 5600+, uzmi neki jeftiniji X2 4200+, X2 4400... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Čuftek je car. Ja imam takvo napajanje i super me sluzi. Nikada nisam imao nikakvih problema s njim. Što se tice silne buke, moram priznati da je meni tiho. E sad ne ulazim u raspravu sto je nekome tiho a sto glasno, no meni, ljubitelju tisine i mira nije preglasno. Konektora ima da ih krava ne bi pojela. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|