|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Imam 2700 ddr memoriju 333mhz , pa mene sad zanima kaj nebi ta memorija trebala delati na 333mhz ? Jer meni u CPU-Z piše ovak ( look attach) a je to tak dobro ili treba nekaj promeniti ?
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 10.08.2006. u 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
meni je ovak frekva je 200, znaci memorija mi je x2, odnosno 400MHz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
koliki ti je FSB, provjeri da ti ne vrti memoriju asinkrono.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Evo slike pa pogledaj kak je sve namešteno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
|
Ova ukleta i prokleta matična me svakim dan sve više iznenadi. Poglete kaj sam sad dobil , chipset bi trebal biti Via P4X333 a u ovom programu veli da je P4X266
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nešto ti ne štima u biosu sa deviderima
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Magister Mundi sum!
|
Dajte bilo kakav predlog kak to popraviti , sve sve osim flashanja biosa jer nemam love za novu matičnu ( jer kakve sam ja sreče ak to idem delati ostal bi bez matične definitivno ![]()
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
Pogledaj u biosu koliki ti je fsb Pa pogledaj koliki ti je devider za memoriju FSB/MEM ratio ili tako nešto slično Pa javi Najvjerojatnije je drukčije na VIAinom chipsetu nego na Intelovom
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Skinuo sam manual od tvoje ploče s neta i mogu ti reč da imaš bios od gnjurca ![]() Em je chipset od gnjurca, em nema baš nekih opcija u biosu. Pogledaj ako možeš iskopat ono što sam te pitao u prošlom postu
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Magister Mundi sum!
|
Ma moj celi komp je od gnjurca jedino procesor nekaj vredi ![]() A kaj se tiče onoga jedino kaj sam našel kaj bi moglo biti u vezi s im je ovo: Sdram timing by SPD - Disabled Sdram frequency - 166mhz ( i to mi je najčudnije u biosu je 166 a u programu prijavljuje 133 a i komp se tak ponaša) Sdram Cas# latency - 2 Sdram bank interlative - Disabled
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Rakaobi ti da otvoris kantu i pogledas kaj ti pise na NB-u al ak nisi Superman i nemas X-Ray vision od toga nist. ![]() Pocni skupljat pare za postenu plocu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() Sadašnje stanje 0kn , cilj 1.009,00 KN (mbo abit ic7, i875, ddr, zvuk, fw, s-ata, socket 478) ![]() Ali za sad trebam rješenje za ovaj komad šita da barem dela normalno dok ne nabavim novu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|