|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Mouse Bungee
Jel ga ko koristi jel dobra stvar? Nemam nekih velikih problema sa žicom, ali zna me nekad zasmetat. Koliko je otpor tog čuda, jel se miš vuče normalno? BTW Lijepo sam se nasmijao kad sam gledao cjenik od links i vidim pod mouse bungee opis: Mouse Cord Clip ovaj clip je link. kliknem na njega da mi izleti opis kad ono: Calling Line Identification Presentation prikaz broja osobe koja zove na kućnom odnosno mobilnom aparatu. Hehe ![]() Ili možda stvarno taj mouse bungee ima funkciju prikaza broja? Samo nisam vidio kako da ga spojim na telefon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma te kratice u njihovom shopu služe za nasmijavanje. Nisam našao još nijednu koja ima od početka do kraja vezu s tim gdje je...Loša skripta, nema if... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne bih pljunuo nofce za to sranje - IMHO ![]() Bolje si kuoi dobro podlošku - tipa Lian - Li aluminium za 100 Kn To je zicer za coole efekt ![]() ![]() Ili Func podlošku s intregriranim držaćem za mouse cord - samo oprez, čul sam da se voli habati. :confused: Zadnje izmijenjeno od: Paske. 22.01.2004. u 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|