Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.08.2007., 00:02   #1
DrHouse
IT Spec
Moj komp

DrHouse's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Question Samsung D900i vs SonyEricsson w810i

Molim Vas recite mi svoje misljenje i preporuke o ovim mobitelima.. koji je "bolji" po vama.. poz
Staro 22.08.2007., 00:06   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
d900i je noviji uredjaj , ima kameru vece rezolucije i ekran vece rezolucije , klizni je mob pa je sminka , dok w810 je mrvicu stariji sa slabijom ali i dalje odlicnom kamerom i naravno nudi walkman softver koji za moj pojam je vrlo praktican .
za moj pojam dakle za moje potrebe je w810 prije , ali d900i je po teh. karakteristikama ispred .
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.08.2007., 11:09   #3
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
d900i sminka donekle
w810i mob za ljude kojima treba mob (to sam ja )
da imam novaca uzeo bih obadva, ovako w810i, ja prezadovoljan, samo da ima kameru 3mpixela, ali i 2 su ok :d
Staro 01.09.2007., 23:44   #4
cvita
Premium
Moj komp

cvita's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
imam w810 i prezadovoljan, d900 mi se bas ne svidja zato sto je sminka i svi ga imaju, dok je w810 predobar mobitel. ja se ne bi mislio!
cvita je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 17:25   #5
Raging Demon
Premium
Moj komp

Raging Demon's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
a kakve slusalice idu u w810i?? jel su to one obicne od mp3/4 playera su na neke druge konektore??
Raging Demon je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2007., 18:02   #6
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
w810i definitivno, jedino sto je bolje na d900 je display, sve ostalo je na strani w810i, nema veze sta ima vise MP-ova, SE po onome sto sam uzivo vidio ima kvalitetnije slike, ok samsung vjerojatno ima bolji video, al ja uvik govorim...kome treba dobar fotic ili kamera...ma znate vec

w810i je definitivno isplativiji, ne bi isao u to jel bolji ili ne, jer su to 2 dosta razlicita uredjaja i ciljaju na potpuno drukcije korisnike, D900 bi mozda bio ispred da je 50-60% jeftiniji, ovak ne

@Demon, u Se mozes stavit bilo koje sluse sa 3,5mm jackom, jer ima onaj adapter

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2007., 17:54   #7
-Grizzly-
Premium
Moj komp

-Grizzly-'s Avatar

Datum registracije: Sep 2007
D900i je sminka + jača kamera
W810i - sve ostalo

Po meni je W810i daleko bolji mobitel!
-Grizzly- je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2007., 09:16   #8
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Interesantno ...

Žena mi ima W800i, ja imam D900.

Osim Walkman funkcije ( koje je na Samsungu riješilo 5 godišnje dijete ) ne vidim prednost W800i.

Od tipaka koje mi nikako ne leže u uspoređaju sa D900, pa software, pa navigacija, pa ekran, pa contacts mi nisu po voli .... Za kameru ne znam - ne koristim.

Ako voliš i šminku - D900 je tu apsolutno bolji, a i lakše stane u đep

U svakom slučaju, jedina prednost W800i pred D900 za koju sam siguran je slušanje muzike. Samsung je to strašno loše izveo. Od softa koji ne prepoznaje mem karticu na mobu do toga da soft sve mora konvertirati na Samsung format. Isto tako player podržava listo od 39 pjesama i to je to ... Ma katastrofa ...
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2007., 10:01   #9
-IJ-
Premium

Datum registracije: Jul 2007
Ne radi se ovdje o W800, vec o W810, koji je dosta bolji od W800

Ja sam ljubitel (obozavalac) SonyEricssona, i tu se zna koga bi ja uzeo!
D900 i ostali Samsunzi su meni bezveze telefoni sto se tice softwera, za izgled nemam komentara tu su se potrudili!
Neki dan sam nabavio ... D840, koji od D900 ima samo Kameru sa 2mega pxela,
i odma ga se rijesio, za mene je to sranje...
Staro 12.09.2007., 10:26   #10
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
U svakom slučaju, jedina prednost W800i pred D900 za koju sam siguran je slušanje muzike. Samsung je to strašno loše izveo. Od softa koji ne prepoznaje mem karticu na mobu do toga da soft sve mora konvertirati na Samsung format. Isto tako player podržava listo od 39 pjesama i to je to ... Ma katastrofa ...
Sve je stvar onoga što korisnik očekuje od moba. Nekome treba samo da se javi na njega. Čak ga niti odlazni pozivi ne zanimaju. Nekome treba za SMS. Nekome treba da mu paše uz instrument ploču od auta (znam takve).

Mene uglavnom zanima što će se dogoditi kada spojim mob sa kompom. I tu je SE najbolji (iako ima mana). UMTS i EDGE su obavezni zajedno ali tu SE ne briljira. Baš zato teglim Nokiu (na servisu). A ako uz sve navedeno ima i mogućnost SMS-a nije loše ali niti presudno. Kamera je samo zgodan dodatak koji imaju uređaji koje ja gledam. MMS nikada nije bio konfiguriran kod mene i neće u skorije vrijeme. A nekome je sve nabrojano zadnja rupa na svirali.

I onda se na osnovu pitanja koji je bolji niti ne može dati odgovor. Nije stvar u tome kako svaki cigo svojeg konja hvali nego si je svatko nabavio uređaj koji mu je potreban. Zato je svakome njegov najbolji.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.09.2007., 10:45   #11
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Ako spajaš mob na comp - uzmi cigla phone - uzmi smartphone
Staro 12.09.2007., 10:50   #12
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=10376&zone=pp

To je taj - i ne nije me oduševio.

S druge strane - ono kaj RAK veli, ovisi kaj kome treba. Meni je super kaj lako stane u đep ( tanak ), dobre tipke ( za brojeve - ne koristim SMS osim za parking ), vrti mi Milijunaša dok zujim i čekam nekoga

Tako da ono u čemu je W810i jak - mene ne zanima ... S druge strane ženica uživa u Plavom orkestru prije spavanja

Nije on loš, samo mi nije sjeo .... Dok s druge strane sam oduvijek bio fan Nokia, alo kad je došao dan kupnje - uvijek kupim neki drugi
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno