|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
utorrent speed limit problem
Dakle na Visti, najnovija verzija utorrenta koja se hvali da je Vista compatible and stuff...ne radi mi speed limit uploada. Koliko god ga ja stavim on mi dere sav upload... Ima li netko možda ikakvo riješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
netlimiter.. al meni radi jedino verzija 1.30... ove ostale su mi rusale windowse.. tak da nisam ni isprobavao novije koje su izasle...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Deinstaliraj uTorrent, onda u exploreru ukucaj %AppData%\uTorrent (tu inače čuva ini fileove) i pobriši sve osim torrenta ili još bolje prekopiraj negdje. Onda ponovo instaliraj uTorrent, postavi limit i sve ostalo. Edit: Ne budi lijen, ispuni Moj komp, profile i sl.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 26.08.2007. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
a stos e kompa tice...upravo radim izmjenu konfiguracije...radim nesto da bude tiho i hladno i prelazim sa socket A na am2 platformu...dok sve završim u upogonim ispunit cu... [privju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pink Floyd fan
|
Ja sam se bio vratio na 1.6.1 pa onda opet na 1.7.2 zbog ipfiltera. Nešto mi se blesavi 1.7.2, ponekad zaboravi gdje je skidao fileove ili ih počne skidati na neku bezveznu lokaciju. Recimo nakon restarta ili kad kreiram torrent. Onda moram ručno vraćati gdje su već djelomično skinuti fileovi. Vrlo iritantno!
![]() |
#10 |
Premium
|
evo probano i sa brisanje ini fileova...NIŠTA....i dalje upload divlja kako mu srce želi... zar cu svoj dragi utorrent morati maknuti...joj... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() OT: Kako ti radi Vista na toj konfi?
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Vista radi savršeno....jedini problem koji sam imao je zbog soundblastera inače leti...(evo sad tipkam s nje, kurim DVd, pricam na icq i msn, resizam fotke i citam jutanrnji online, deinstaliram utorrent....) Uopće ne osjecam potrebu da se nesto brze izvodi...jedino sto me zivcira je sto voa grafička nije DX9 pa nemam aero... Sad radim novu silent konfu (imas thread na case moding) iz ciste obijesti jer curi treba komp, pa cu joj ja dati ovo....iako je i ovo jako silent A sto se utorrenta tice...sad cu ga downgrejdati...joj glupaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam već dugo na 1.6.1 i na Visti radi odlično.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pink Floyd fan
|
Evo i ja se vratio na 1.6.1! Zašto? Zato jer već 3. dan pokušavam nešto skinuti i ide ili nikako ili par kb/s. Imam uključen IPFilter. Maloprije sam se vratio na 1.6.1 i sad taj isti torrent ide sa max downloadom! Skinio sam više u ovih pola sata sat, nego od sinoć. Zanimljivo je što imam dosta peerova od kojih skidam a koji koriste 1.7.2. Ako sam ja bio bannan zbog 1.7.2 kako oni nisu?! I nema hash fails-a.
![]() |
#23 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
da ne otvaram novi topik jel mi može neko sa vistom provjerit kako radi BitLord na visti naravno thanx.......
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|