|
![]() |
#1 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Isprike ako ima već nešto o ovome u threadu nekom ,ali preko "search"-a nisam našo Ima li još neko zadnjih tjedan,dva probleme s vezom na net primjerice google mi ne želi otvorit ,youtube isto ne,pcekspert otvori ,a drugi domaći vbull forum neće ![]() Ovaj problem nije konstantan već se pojavi s vremena na vrijeme(tipa jučer navečer i danas popodne) any ideas?
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
meni se javljaju samo problemi sa sporim i/ili preopterećenim (?!!!) DNS-om. ono... refresh pa otvori
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
@Work HP Zbook15 @Home Acer 5020 Zadnje izmijenjeno od: Deathwish. 18.08.2007. u 15:42. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Nikakvih problema, ali ja koristim Open DNS... Za one kojima se žuri i ne trebaju uputstva kako to podesit evo odma i adrese: * 208.67.222.222 * 208.67.220.220
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
najvjerovatnije problemi sa pogrešno podešenim MTU-om (Maximal Transfer Unit - pogledaj na wiki) u windowsima uglavnom kolko sam primjetio to se desi ako ideš podešavat MTU na interfaceu sa kojim se spajaš na modem (radi veće brzine itd.) ili pri instalaciji nekih programa koji ti ga promijene a da ni neznaš http://www.dslreports.com/tweaks - istestiraj konekciju |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|