|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Eto imam problem s novim kucistem nerade mi prednji usbei (4) kad ukopcam te kablove od kucist u plocu temperatura ploce mi skoci s 30 na 45-50 stupnjeva i ti kablovi od usbea su jako vruci, greske u spajanju nema jer sam dobro spojio imam iskustva.Ako neko ima slican problem nek napise neko rijesenje jer ja ga nevidim osim neukopcavat kablove.Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hmm da ti nisu utičnice ili kablovi možda u šljusu? To se griju tako doj je nešto na njima zakopčano ili iz čista mira tj dok nema niti jedan device na njima?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Definitivno imas neki kratki spoj dok se toliko grije, probaj ponovo kopcati jedno po jedno kod mene je isto kuciste i sve radi za 5.
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Vidiš, vidiš-ja sam nekidan na chieftek kućište spojio externi disk na prednji(tj. bočni) USB. Temperatura internog diska mi je otišla na 43(inače ne prelazi 32).Bilo mi je čudno ali sam to pripisao instalaciji koja ,normalno,jače vrti disk,paklenoj vanjskoj temperaturi itd. Međutim nakon ovog posta zamolio sam prijatelja da mi skopira instalaciju(CMR Dirt) na DL DVD i probao instalirati sa njega. Temperatura internog diska max 31C.Tu neki vrag smrdi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|