|
![]() |
#1 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Otisao hard ili?
Buraz danas pali komp i sra*** ,pocme mu dizat win i dodje do desktopa i nema nista . Niti jedne ikone niti starta nista . Rijec je o WD80 gb. Spojim na svoj komp njegov disc dignu se moji win ,pogledam njegov sve ima i win i 2particiju. Pokusao sam srusiti ali nece da bota . Sad ,mislim ako vidim particije znaci da disc nije prdnio? Nemogu ni kod njega ,ni kod sebe reinstal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovako disc nije,udjem u task menager vidim sve radi osim explorer ,kojeg nemogu nikako pokrenuti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pokupio si nekakvo sranje, to sam i ja imao, nece otvoriti explorer, no sve radi normalno kada otvoris task manager i preko njega otvaras programe... ja sam se zahebavao s time cijeli dan i nista nisam uspio... reinstall wina frende nazalost ![]() edit:vidim da ti nece reinstall... probaj ga formatirati preko partition magica ili nesto slicno tome, dakle spoji svoj hdd kod nekog i formatiraj svoj ako ni to ne pomogne, onda napravis low level format, no ne zaboravi backup svega bitnog napravit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Da ne otvaram novi thread s istim naslovom, nadam se de se zacetnik ovog nece ljutiti. Jucer mi je komp pocel raditi cudna sr***. Neki programi su bili not respond, tu i tam mi je pokazal disc corupt... Nakon svega odo ja napraviti disc recovery s XpressRecovery2 alatom od gigabyta s kojim do sad nisam imal problema, ali nije islo. E sad me interesira jeli disk u qrcu. Po mojoj logici je disk upitan jer XR2 koristi nelocirani prostor na diski i nikak ga nisu mogli sj**** win. Postoji li nade s low level formatom ispraviti disk ili uopce nije problem u njemu? Edit: disk je iz siga _ Drive #1 - WDC WD1200JD-00HBB0 (111 GB)
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Rib@ Skini sa WD-ovog site-a utility za dijagnostiku hdd-a, ako dijagnostika ne prolazi disk je neispravan. http://support.wdc.com/download/ Ako imaš garanciju nemoj raditi low level format, nego ga odnesi na reklamaciju, LLF je napravljen u tvornici i nema potrebe raditi isti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Olymp & Pacifist - cim smognem malo vremena pokusat cu. Thnks svima & mislav_os
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|