|
|
Rezultati ankete: Koje od ovih: | |||
Tagan 380W |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 61.54% |
Chieftec 360W |
2 | 15.38% |
Chieftec 420W |
3 | 23.08% |
Glasači: 13. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() Triba mi novo napajanje (mada još ni staro nije testirano), za slijedeću konfiguraciju: 1. P4 1.7GHz, Intel 850MV, 512MB PC800 Samsung RDRAM, 2. PCI IDE Highpoint, Maxtor 120GB 7.200 rpm (u ladici), Maxtor 40GB 7.200 rpm 3. Saphire 9500pro 128MB RAM, Hauppauge Theatar WINTV, SB live 5.1, LG 52×12×52, 4. NEC ND1300 DVD+-RW, Pioneer DVDrom, 5. ASUS ISDN int Zasad ovo napaja Codegen 300W, ali danas u komp ulazi i: 6. Maxtor 200GB/8mb s ladicom. Codegen je dosad radio kako spada, ali je pitanje hoće li i nadalje, pa dajte, anketu...i poneki komentar ako ga imate. Uzeo bih u Linksu, a tamo su ova tri meni jedini izbor. Hvala.
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Vjerujem da hoće raditi ali sa problemima. Nije pametno dovesti napajanje do ruba snage a ovo tvoje je i malo ispod. Recimo da nećeš sve istovremeno naganjati pa ćeš moći. Chieftec 360 W je za tebe dovoljno. Ako ne misliš raditi značajni upgrade ne idi na 420 W.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Pa kako bi moga nategnit u rad 2 snimača, jedan dvd i 3 harda, grafičku, muzičku... Uglavnom mi maksimalno rade 2 prže+hard, ili 2 prže+dvdrom, jasno uz grafičku... Al, tu su i ventilatori (3 komada). Isto mislim da će mi ovo bit dovoljno. E, da, ništa nije clockano. A i šta bi još moga' "značajno upgrade-at"? Svi PCI slotovi su puni, IDE isto. Kućište mi je totalno nabubrilo. Kad eksplodira od komponenti, čut će se do Zagreba.
#5 |
|
380W dođe 563 kn. Nije se lako za to odlučit. Vidit ću još neko mišljenje, pa onda... A šta mislite o ovom Enermaxu 350W iz Formela?
Potpisujem! Zadnje izmijenjeno od: Rivi. 16.01.2004. u 10:20. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jako bi volio razumjeti sve te ENERMAXR i kakvih sve nema i 300W za skupe nofce:-)) Jucer mi frend kupio kak bi vi rekli "nekvalitetnog"500W" veliki vent 12 cm , besuman, jednostavno nemoze bolje:-))
__________________ |
![]() |
#9 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Niti jedno loše napajanje od xyx Wata ne može imati dobre i stabilne voltaže prema compu. Gledaj .... manje/više u svemu vrijedi stara poslovica - koliko para toliko i muzike ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne kažem da komp neće radit sa slabim napajanjem (ja koristim neko no name), ali to je ko da kažeš: "Frend je upravo kupio "novi" Fiat Uno i može s njim ići na posao. Jednostavno ne može bolje" |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Koje 500W napajanje? Najjače noname napajanje kojeg se mogu sjetit je MS od 400W. A nas koje ne možeš razumijeti sa 300W brand napajanjima, ni ne trebaš razumjeti, osjeti to na vlastitoj koži. Mi smo, naime, jako blesavi jer smo dali 300 kn i dobili 300 W, a ti si dobio 500 W za 100, 150 kn, i sve radi da bolje ne može. Ali kad ti to napajanje, ne daj Bože, skuri komponente, budeš imao problema poput "komp mi se sam restarta" ili "ne mogu klokat komp", mi budale ćemo se smijati... ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Vise ce puta otici na posao sa Unom nego sa Skodom naprimjer,mozemo se kladit ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
Tak je LUDA:-)) Pogotovo alk je novi UNO... A popravljao sam ja profesionalna napajanja u zacecima, ovog slicnog principa rada ko na kompu, na uredjajima koji su kostali 100-tine tisuca dolara... Rikavala su ko luda i mercedesi su se zapalili, A MS nije No name napajanje , inace ima ih dosta 500w koji slazem se odgovaraju vjerojatno 400w-atnim koji kostaju 900kn
__________________ |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
A MS JE no name napajanje. Ma čim sam dobio potvrdu da je to brand od M-Sana, sve mi je bilo jasno |
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
Aj, kad smo počeli o autima, reci mi koji se auto bez ikakve promjene na sebi može naći 15 godina u dućanu za kupit. Una još i danas možeš kupit kakv je bio i prije. Koji još auto? Jel' to nešto ipak govori? A da je MS kanta, kanta je.
#17 | |
(°_°)
|
Citiraj:
donedavno, barem ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta nije ono Lambordžini Diablo? ![]()
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() BTW Mislim da sam čak i "dobro" rekao, jer je Punto zamjenio Tipa. Ili se varam? Ma u svakom slučaju, sad se malo izvlačim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
Da je fiat banana, banana je. Recimo imam frenda koji vozi novu alfu 147, a stari njegov 166. Obojica priznaje da je kvaliteta auta u banani. Da stalno neki klinac ode i svako malo je na servisu. Ali će mu i sljedeći auto bit alfa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#28 |
Premium
|
Vidis ja bi sad trebao svasta napisati o BMW-u i to jos dizlasu,al zasto,uopce nema smisla jer izgleda da imas malo godina na kicmi kad imas takav pristup.To kaj ti frend i njegov stari imaju problema najvjerovatije je stvar toga sto su kupili rabljene aute u nekom salonu koji ih je dovukao izvana sa hrpetinom kilometara i sta drugo ocekivati od izvozenog auta. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
ali nema veze. Ako ćemo zaključiti da je fiat kvalitetan i odličan auto (već sam rekao da je dovoljan za doći od točke A do točke B, jednako kao i MS napajanje. molim te, pročitaj DETALJNO sve postove), šta ćemo onda reći o BMW-u, Hondi, Volvu, Lexusu (koji je zapravo Toyota), Jaguaru.... and list goes on and on.... |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
wow pa ti znas da je Lexus ustvari Toyota ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas