|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
fanATIkov maskirni mod
Čitao danas ovaj thread tu na case moddingu, pogledao youtube filmić s modom G15 i rekao ajmo probat. Bio u Bauhausu, tražio carbon look samoljepivu foliju ali štanga. Nema. Fakat imaju veliki izbor ali većinom je to s otiskom drva, kamena i slično. ALI! Slučano ugledah foliju s maskirnim motivom. 100x50cm je 13kn. Došao doma, počupao tipke svojoj bežičnoj turbo-spero tipkovnici (znam da je ime smijeh ali vjerujte da obične 3 AA baterije u njoj traju cca godinu dana) i bacio se na ljepljenje. Ljepljenje je najlakši posao, za***ancija je izrezivanje. Ali za cca sat i pol sam bio gotov. Evo sličica: jedan dva tri četiri Potrebno je bilo 50x25cm tako da je trošak 3,25kn. Sad tražim na netu kako raskopati logija mx500 da i njega obljepim ![]() EDIT: logi mx500 jedan dva tri
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 09.08.2007. u 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Fora, meni se sviđa, dobro obavljeno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
imam pitanje, kako se na rubovima izbjegne ono skupljanje naljepnice, ako me razumijete na što ciljam. Kako to da ispadne tako glatko bez onih nabora |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
NITKOV
|
kužim na kaj ciljaš. imam sreće što je ovaj dio koji je obljepljen praktički ravan pa nije dolazilo do nikakvog nabiranja. upravo obljepljujem logija mx500 i tu imam mali milion nabora. ali zarežem ih skalpelom i stisnem. malo se kuži al nema veze.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
*** ja sam mislio nesto radit s time na HTPC sad vise nije originalno .. barem na ovom forumu ![]() ![]() ![]() enivej, super stvar! Ja sam MX500 prefarbo, a sad ga i s ovime mogu, hehe ![]() Inace, ta Turbo Spero je kostala mozda 100kn u HGspotu prije 3 godine, i dan danas radi perfektno, baterije nikad nisam ni mjenjo, svaki dan se sluzim s njim na htpc, ima domet od jedno 10 metara iako pise na kutiji 3m max ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Super si to napravio. Tipkovnica mi se najvise svida evo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Daj si uzmi malo truda, pa probaj na mišu napravit kak spada, na slici još i može proći, al čini mi se da izgleda uživo kao fušeraj. nhf ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
NITKOV
|
Ma imaš jednobojnih i slično. Imali su prije look metala, onog kaj se koristi za metalne stepenice, sa crticama po sebi protiv klizanja, hebga, neznam kak se to točno zove. Ali sad ga nemaju i neznaju kad će doć, veli treba da to kak dođe tak i plane.
![]() |
#16 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nice ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Laki bastrd ![]() ![]()