Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 31.07.2007., 00:29   #1
Štrumfastično
Premium
 
Štrumfastično's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Medulin
Postovi: 39
kako snimiti VHS na cd ili dvd

Bok!
Zanima me ako netko zna kako bi na naj lakši, i bar približno jeftin način mogao presnimiti stare VHS kazete na cd ili dvd. šta trebam kupiti, kako se to radi?

Štrumfastično je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 00:52   #2
Dule
Premium
Moj komp
 
Dule's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb, Kajzerica
Postovi: 476
ja spojim video na video-in na TV kartici i snimim na komp, pa to na dvd

znaci ako nemas video-in na nekakvoj kartici kupi neku tv karticu i problem rijesen
Dule je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 31.07.2007., 10:44   #3
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,337
Najlaksa ti je kombinacija,dvd stacionarni rekorder i nanjega spojis video i udri.

Najbrze i najjednostavnije.
__________________



Gigabyte GA-M720-US3
Thermaltake Element T case
AMD X4 PHENOM 3.2GHz
Gainward Nvidia GTX 750 TI GS, 2GB DDR5
Creative Sound Blaster Audigy 2
LEDATEK 2000XP
4x2GB, G.SKILL PQ Series
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
CHIEFTEC CEB-2235S, 2x2TB RAID 1
DVD±RW Pioneer DVR-216D
LG GGW-H20L Bluray writer
19'' LCD Philips 190C
Xerox Phaser 3117
Cherry keyboard G80-3000 with
mechanical click & Logitech mouse
Scanner HP Photosmart G3010
Windows 7



acer je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 12:53   #4
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 3,450
Najkvalitetnija varijanta je ako imaš kamkorder sa pass-through-om. Spojiš VCR na video-in na kamkorderu, a kamkorder na firewire na compu. Dobiješ DV fajl koji kasnije možeš obrađivati bez gubitka kvalitete prije snimanja

(naravno, još bolje su dedicirane video capture kartice, samo to je pomalo skup hobi)

nejjednostavnije je ako imaš neku combo vcr/dvd snimalicu, kao npr:

http://www.audio-video.com.hr/produc...ID=1158&cID=16
segregator je online   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 14:48   #5
dzajko
FESB
Moj komp
 
dzajko's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Solin
Postovi: 234
Ja sam to presnimava tako što bih spojio DVD REC s Videom i išlo bi bez problema no naravno slika bi ostala
dzajko je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 15:11   #6
Ubleha
Premium
Moj komp
 
Ubleha's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: BiH
Postovi: 1,564
Imas onaj LG eksterni DVD snimac sa video ulazima to je jos najbolje.
__________________
Nisam pijan sve dok mogu da ležim na podu i da se nizašta nedržim.
Ubleha je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 18:52   #7
game saver no1
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: usa
Postovi: 4
e ljudi moji mozete provat ovako kupite kabel sa crvenom zutom i bilom zicom na dva kraja onda kupite scart u koji moze ic te zice to konektirajte na video-s ulaz i to konektirajte na pc video-s ulaz je isti kao i di vam ulazi mis i tipkovnica
game saver no1 je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 18:59   #8
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 3,450
Citiraj:
Autor game saver no1 Pregled postova
e ljudi moji mozete provat ovako kupite kabel sa crvenom zutom i bilom zicom na dva kraja onda kupite scart u koji moze ic te zice to konektirajte na video-s ulaz i to konektirajte na pc video-s ulaz je isti kao i di vam ulazi mis i tipkovnica

segregator je online   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 19:29   #9
^SuperUnknown^
Prečupavi mod
 
^SuperUnknown^'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,672
Citiraj:
Autor game saver no1 Pregled postova
e ljudi moji mozete provat ovako kupite kabel sa crvenom zutom i bilom zicom na dva kraja onda kupite scart u koji moze ic te zice to konektirajte na video-s ulaz i to konektirajte na pc video-s ulaz je isti kao i di vam ulazi mis i tipkovnica
Jao majko moja koje silovanje pravopisa... citao sam dva puta i oba puta dosao do pola i odustao Nego, meni se cini da je covjek pitao za koliko-toliko najjeftinije rjesenje, pa mi po tome linijski DVD rekorderi nikako ne ulaze u ovu pricu. Najzgodnije rjesenje po meni bi bila neka Leadtek TV kartica (jeftine i pouzdane) i kabel iz videa spojiti na ulaz na kartici i capturirati nekim capture programom, npr. iuVCR. Mogu se postici prilicno dobri rezultati, a pogotovo jos uz dodatnu obradu slike i zvuka (micanje sumova itd...). A uz to dobijes i mogucnost gledanja telke na kompu
__________________

Member of PCE 100+kg demolition squad


Primary macine - inaudible:
Apple Mac Pro 2,1
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
22 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce 8800GT 512 MB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
OWC Mercury Electra 6G SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.10
Hitachi 1000GB 7K1000.B
Seagate 1000GB 7200.11
Hitachi 7K3000 3000GB
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.9.1
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech MX518 shared via Teleport

Secondary machine - very silent (link):
Intel Xeon X3320 Quad-Core@2.5 GHz@Scythe Katana 2
Asus P5K-E WiFi AP
8 GB DDR2 Kingmax 800 MHz
Gainward Geforce 7300GT 256MB 128bit@passive (Full QE/CI working)
M-Audio FireWire Audiophile audio interface
Seagate 250GB 7200.10
Hitachi 1000GB 7K1000@Scythe Himuro
15xSeagate 1500GB 7200.11&5900.12@Scythe Himuro
2xHitachi 2000GB 7K2000
8xWD Green 2000GB WD20EARS
ISSCBTA USB Bluetooth (running native)
Sharkoon Rebel9
Mac OS X 10.6.4 Snow Leopard (all working)
Windows XP Pro SP2@VMware Fusion
Apple Alu Keyboard via Teleport
Logitech MX518 via Teleport

Work rig - near inaudibile:
Apple Mac Pro 1,1@2,1
2x Dual-Core Intel Xeons 5150@2.66 GHz
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
13 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce 8800GT 512MB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Corsair Force Series F120 SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.12
2xWD Black 1000GB
Hitachi 7K3000 3000GB
2xSeagate 500GB 7200.10@IcyBox
Seagate FreeAgent Xtreme 1500GB@FW 400
WD Elements 2000GB@USB (Time Machine)
2xSharkoon QuickPort@eSATA
2xPioneer DVR-111D (Superdrive)
Mac OS X 10.9.1
2xDell UltraSharp 2405FPW 24" Widescreen TFT@1920x1200
Sony KDL-26U2000 26"@HDMI
Apple Alu Keyboard
Logitech MX518

HTPC - inaudible:
Intel Core 2 Quad Kentsfield Q6600 G0@3.2 GHz watercooled
DFI Lanparty UT P35-T2R
6 GB DDR2 Kingmax 800 MHz@855 MHz@5-5-5-18
BFG Geforce 8800GTS 640MB@710/2000@EK waterblock (Full QE/CI working)
Leadtek TV2000XP Expert (not working)
Creative Labs Live! 5.1 Digital
4xSeagate 320GB 7200.11@RAID 0
Seagate 120GB 7200.7
Seagate 320GB 7200.10
Seagate 500GB 7200.10
LG H42L DVD-RAM
Corsair 620W HX
Tagan 480W U01
Coolermaster Stacker Black
Logitech G25
Windows XP x64

LAP - ultra portable (link):
Asus EEE PC 4G-W020
Intel Celeron M 353 ULV Dothan 900 MHz@630 MHz
2 GB DDR2 SuperTalent 667MHz@140MHz@3-3-3-9
4 GB SDHC Sandisk card (avg. ~10MB/s)
Apple Mighty Mouse
Windows XP SP2 nLited
Boot time: 20,9s
Reboot time: 41,9s

* Looking in:
HP ZR24w 24" Widescreen TFT@1920x1200
Samsung 243T 24" Widescreen TFT@1920x1200
Philips 190S7FS 19" TFT@1280x1024
Hitachi 1024x768 Projector
* Listening to:
iRiver H320 + Sennheiser PX 40
Technics SA-EX320
iPhone 4 32GB black@iOS 5.0
iPad 16GB WiFi 4.3.2
* Connected via:
Planet FNSW-1601 16-port 10/100 switch
10 Mbps FLAT + 100Mbps seedbox
* "Powered" by:
UPS APC Smart-UPS1500VA
* Playing:
Tama Arstar II
Yamaha DTXPRESS IV Special

Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11
^SuperUnknown^ je online   Reply With Quote
Staro 31.07.2007., 19:54   #10
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 3,450
Što se isplativosti tiče, sve ovisi najviše o tome što on (ili prijatelji) imaju već na raspolaganju
segregator je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.08.2007., 00:42   #11
Štrumfastično
Premium
 
Štrumfastično's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Medulin
Postovi: 39
E hvala vam puno svima, sad ću vidjet šta ću napravit, al sad bar znam nešto o tome. Pozdrav
Štrumfastično je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2007., 09:37   #12
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
 
Rivi's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Split
Postovi: 1,602
Samo, kad vec pricate o tome, nek mi neko kaze zasto pri snimanju s videa na komp dobivam mono audio signal. Spajanje je na TV karticu preko antenskog prikljucka.
__________________
Il' si faca, ili nisi!
Rivi je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2007., 10:35   #13
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 3,450
Zato što si spojio preko antenskog priključka
segregator je online   Reply With Quote
Staro 04.08.2007., 14:15   #14
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
 
Rivi's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Split
Postovi: 1,602
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Zato što si spojio preko antenskog priključka
Segro, majstore, fala. Otkad na tebe ne naletih nigdje. Nadam se da si ok, ti i svi tvoji!!!!
__________________
Il' si faca, ili nisi!
Rivi je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2008., 15:17   #15
b.b.
Premium
Moj komp
 
b.b.'s Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Umag
Postovi: 114
bok,

imam i ja jedan problem kod snimanja vhs kazeta. Spojio sam video (koji ima izlaz sa skart i za antenu) na tv karticu (Leadtek PxDVR3200H, hibrid TV/FM Tuner,) i ne mogu nikako dobiti signal sa videa. spajao sam sa antenskim priljkučkom i sa kompozitnim, i ništa. TV programi mi se sasvim dobro vide, odmah ih kod skena nađe sam, ali nikako ne mogu natjerati da pronađe video signal. Znate li možda frekvenciju video signala pa da probam podesiti ručno?

hvala
pozz
b.b. je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2008., 23:40   #16
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 3,450
Nema "frekvencije" ako ideš preko kompozitnog ulaza, nego u programu od TV kartice trebaš namjestitit...kompozitni ulaz umjesto antenskog kao source iliti izvor signala
segregator je online   Reply With Quote
Staro 19.03.2008., 08:37   #17
b.b.
Premium
Moj komp
 
b.b.'s Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Umag
Postovi: 114
probao sam i kada prebacim na kompozitni signal dobijem samo plavu boju kao da nema ničega.

a frekvenciju sam tražio kada sam ga spojio putem antene. Mguće da je i video pokvaren, nije bio korišten neko vrijeme.

hvala i lp probat ću s drugim videom.
b.b. je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2008., 16:59   #18
Daniel_Cro
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 8
kak sam ja snimal sa VHS-a odnosno videa

Spojio sam scart pretvarac u video. Iz njega izlaze composite (zuti kabel ak se ne varam), stereo audio kabla dva (bijeli i crveni ak se ne varam) i s-video. te kablove kaj izlaze sam spojio u pretvarac kaj sam dobio sa tv karticom (Leadtek tv2000xp Expert) i usteko u njezin prikljucak. Na taj nacin saljem TV kartici composite i s-video. Audio je samo mono iz razloga kaj mi video ne podrzava stereo (cak i kad bi slao tv signal sa tunera od videa, a ne sa VHS kazete), mozda VHS standard nema stereo zvuk... nemam pojma...
Snimao bi sa composite sourcea i slika bi bila predivna, bez ikakvih smetnji. Tuner od videa je isto bez smetnji za razliku od same kartice koja me izludjuje (smetnje su na drugim kompjuterima jos gore, isprobo na 3 ili 4 kompjutera, isprobo i sa drugom karticom isti model... totalno razocaran)
S-video salje nepotpunu sliku i mislim da je razlog sto imam VHS video a ne S-VHS.
Snimanje je najbolje u Huffyuv(ak imate dost mjesta na hardu) ili xvid codecom sa ukljucenim interlace-om i onda jednostavno ubaciti tak snimljeni filmic u nerovission i napraviti DVD... kvaliteta 100% ocuvana (postupak cu napisat na nekom drugom mjestu).

Pozdrav!
Daniel_Cro je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2008., 17:02   #19
Daniel_Cro
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 8
Mozete mi rec di da postam o video capture postupku sa tv karticom ak ni bed ?
Daniel_Cro je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 21:14   #20
bpodnar
Stari član
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Slatina
Postovi: 124
Citiraj:
Autor Daniel_Cro Pregled postova
Spojio sam scart pretvarac u video. Iz njega izlaze composite (zuti kabel ak se ne varam), stereo audio kabla dva (bijeli i crveni ak se ne varam) i s-video. te kablove kaj izlaze sam spojio u pretvarac kaj sam dobio sa tv karticom (Leadtek tv2000xp Expert) i usteko u njezin prikljucak. Na taj nacin saljem TV kartici composite i s-video.

Pozdrav!
Sorry što dižem staru temu, al imam nekih pitanja oko ovoga postupka. Znači, ti govoriš da se na taj način može prebaciti video sa VHS-a na PC preko običnog TV-outa na grafičkoj kartici? Zar za to ne treba imati Video in? Ja sam isto u kompletu sa grafičkom dobio onaj adapter za s-video na 3 činča. Po tvome, samo spojim video preko scarta na taj s-video na grafičkoj i sa nekim softom "hvatam" video na PC ili sam ja nešto krivo skužio?
bpodnar je offline   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 21:48   #21
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 3,450
Citiraj:
Autor bpodnar Pregled postova
Sorry što dižem staru temu, al imam nekih pitanja oko ovoga postupka. Znači, ti govoriš da se na taj način može prebaciti video sa VHS-a na PC preko običnog TV-outa na grafičkoj kartici? Zar za to ne treba imati Video in? Ja sam isto u kompletu sa grafičkom dobio onaj adapter za s-video na 3 činča. Po tvome, samo spojim video preko scarta na taj s-video na grafičkoj i sa nekim softom "hvatam" video na PC ili sam ja nešto krivo skužio?
Di ti u njegovom postu vidiš da uopće spominje grafičku?
segregator je online   Reply With Quote
Staro 16.05.2008., 21:51   #22
bpodnar
Stari član
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Slatina
Postovi: 124
Joj pardon, ja mislio da je Leadtek tv2000xp Expert grafička, jbga.
bpodnar je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2008., 09:18   #23
b.b.
Premium
Moj komp
 
b.b.'s Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Umag
Postovi: 114
Ja još uvijek nisam uspio dobiti sliku sa videa, koju god kombinaciju kablova probam, jednostavno ne dobivan sliku van. Mislio sam da ne radi i video pa sam probao s drugim, ali bez ikakvog uspjeha.

Siguran sam da profulavam nešto jako baziično, ali ne mogu skužiti gdje je greška. Može li biti da mi nedostaju neki driveri. Imam Klite codec i CCCP kodec packove.

ima li tko kakav hint?
b.b. je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2008., 09:41   #24
DoX_Chabar
Premium
Moj komp
 
DoX_Chabar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Čabar/Rijeka
Postovi: 654
Citiraj:
Autor b.b. Pregled postova
Ja još uvijek nisam uspio dobiti sliku sa videa, koju god kombinaciju kablova probam, jednostavno ne dobivan sliku van. Mislio sam da ne radi i video pa sam probao s drugim, ali bez ikakvog uspjeha.

Siguran sam da profulavam nešto jako baziično, ali ne mogu skužiti gdje je greška. Može li biti da mi nedostaju neki driveri. Imam Klite codec i CCCP kodec packove.

ima li tko kakav hint?
Imaš ta dva codec packa zajedno? I ne čudim se što ti baš ne radi, premda nemora to biti uzrok... Nemoj nikad imati 2 codec packa, onda ti dolazi do konflikta codeca što nije dobro...
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote
Staro 17.05.2008., 14:06   #25
Berax0r
Registered User
Moj komp
 
Berax0r's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Varaždin
Postovi: 603
Pa odi u neku video teku u gradu. Sigurno imaju ono za presnimavanje sa VHS-a na DVD. Daš ima to i oni ti presnime. Kod nas dođe oko 70 kn jedna kazeta. Mislim da je to najeftinije i najednostavnije.
__________________


Berax0r je offline   Reply With Quote
Staro 18.05.2008., 12:28   #26
moTo
!! BUYAKASHA !!
Moj komp
 
moTo's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Špičkovina
Postovi: 220
Citiraj:
Autor Black Knight Pregled postova
Pa odi u neku video teku u gradu. Sigurno imaju ono za presnimavanje sa VHS-a na DVD. Daš ima to i oni ti presnime. Kod nas dođe oko 70 kn jedna kazeta. Mislim da je to najeftinije i najednostavnije.
ako misli presnimiti 1 ili 2 kazete onda mu se isplati ići u videoteku. ali sve dalje
Kupi si ti neku TV karticu. mislim da je to najbolje rješenje.
__________________
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20
moTo je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2012., 21:06   #27
El_Patron
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Opatija
Postovi: 23
Da ne otvaram novu temu, htio bi prebaciti desetak kaseta na cd pa me zanima šta mislite o ovome i dali bi to sve radilo kako treba, znaci spojit jednostavno na USB,a ove cinceve u video? Dali je to već netko radio i kakav mora biti video rekorder za to, nekuzim sta je ovo CVBS na jednom cincu? Evo slike kako to izgleda

El_Patron je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2012., 21:48   #28
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 3,450
Citiraj:
Autor El_Patron Pregled postova
Da ne otvaram novu temu, htio bi prebaciti desetak kaseta na cd pa me zanima šta mislite o ovome i dali bi to sve radilo kako treba, znaci spojit jednostavno na USB,a ove cinceve u video? Dali je to već netko radio i kakav mora biti video rekorder za to, nekuzim sta je ovo CVBS na jednom cincu? Evo slike kako to izgleda

Composite Video, kratica dolazi od Color, Video, Blanking, and Sync, tj
četiri informacije koje sve putuju istim kabelom


Samo slijedi boje kabela i ne možeš pogriješit
segregator je online   Reply With Quote
Staro 21.07.2012., 22:45   #29
El_Patron
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Opatija
Postovi: 23
Dali to ima za uzet u chipoteci i kolko dode.Znaci to spojim na usb na komp i cinceve na video i snimam na cd samo dalu ce bit kvalitetno to da se podudara zvuk i slika jer ipak to nije kao kartica pa mislim da je jeftinije?
El_Patron je offline   Reply With Quote
Staro 22.07.2012., 06:45   #30
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 23,732
Ne bi li ti bilo komotnije i jeftinije da kazete odneseš u neki video klub pa da ti to tamo naprave? Zašto?
1. moraš kupiti hardver
2. moraš nabaviti softver
3. svaka kazeta se mora playati 1x brzinom, a ti moraš čučati uz komp dok se to radi
4. svaki film ipak treba obraditi s nekim video editing programom (a ti sigurno znaš kako se s njima radi, zar ne? Ne znaš? Onda moraš naučiti, a i to je vrijeme.)
5. zapržiti materijal na cd/dvd

E sad lijepo iskalkuliraj koliko će ti novaca i vremena trebati za sve to pa vidi koliko ti se isplati. Po meni, totalno neisplativo ako u video klubu možeš to isto dobiti za 50/60kn po kazeti.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na



(c) 1999-2007 :: PC Ekspert Team :: Sva prava pridrzana. ISSN 1334-2940
Ad Management by RedTyger
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.