|
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
otego je papke....
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Oba su dobra. LG je nešto tiši, Pioneer ima nešto bolju kvalitetu snimku materijala pogotovo na Ritek medijima (Traxdata).
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Slazem se, ja sam neki dan dobio Pioneera nakon sto mi je sony krepao pod garancijom stvarno je odlican, a kolega ima LG-a isto je dobar jedina mana mu je ako gulis filmove spor je do bola.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
stigo lg... sve fino radi i sve to super... međutim... ne očitava mi uređaj prilikom bootanja dok ga u windowsima normalno očita kao dvd ram drive... i btw... u propertiesu piše da se radi o scsi uređaju? da li je to normalno? i što da radim s ovim bootom? to me najviše pati zbog dizanja windowsa ako se ukaže potreba za tim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa to sta kažeš za boot npr. "windowsa" jesi namjestio u BIOSU da se boota sa CD-ROM-a?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pogledaj malo po bios-u...mozda je stavljen u raid ili nekako iskljucen... o kojoj ploci je rijec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako ti je postavljen SATA kontroler u BIOS-u? Za pocetak provjeri je li radi u IDE modu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|