|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Želim instalirati jednu igru i treba mi program koji može stvarati virtualni drive.Skinem si alchocol 120%,pokrenem ga i odjednom zauzeće memorije bude 99%,jedva ga uninstaliram i kompjutor se vrati u normalu. Nakon toga skinem daemon tools,instaliram i opet isti problem.Ajde ljudi molim vas da mi pomognete jer prije nisam imao ovaj problem.Sve sam pokušavao,ali ništa ne pomaže,ajde please kada nađete vremena.Također sam skinuo virtual drive creator i opet je bio isti problem. Kada stisnem ctrl+alt+delete vidim da je zauzeće na procesu services 99 CPU.Ja vas molim ljudi da mi pomognete jer se već 4 dana mučim sa ovome i morao sam windowse reinstalirati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Power ISO ili Ultra ISO provaj nesto o to dvoje... Evo linkovi:http://www.poweriso.com/ http://www.ezbsystems.com/download.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neznam kako je to moguće meni Demon Toolsi ne zauzimaju ni 3.5Mb a ja trenutno imam mountan Oblivion Full DVD image od 4.2GB u njima... Tebi nešto sa tvojim Osom nevalja stari moj, da nisi "tweakao" po serviceima nešto?
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Instalirao sam windowse i skinem si deamon tools,znaci nikakvo tweakanje po services,baš ništa nisam radio osim što sam namjestio internet i odmah ga skinuo.Instaliram i traži me restart.Komp se restarta i bude toliko zauzeće pod services,nekako jedva uspijem uninstalirati deamon i stanje se vrati u potpunu normalu.Jednom je toliko zablockalo da nisam mogao uninstalirati nego sam morao opet reinstalirati windowse. EDIT: Instalirao sam Iso program i radi sve bez problema,od srca vam se zahvaljujem!!! ![]() ![]() Dobro je, lega, može to i u ovaj post... ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.07.2007. u 21:15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|