|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
zvuk ne radi a pokazuje da je sve ok
hi svima, samo da znate da sam koristila Traži ali nisam nasla sta mi treba pa ako mozete pomoci ![]() problem je sljedeci, prije par dana sam upalila kompjuter i htjela slusati muziku ali nije bilo tona a noc prije toga je sve normalno radilo pa sam otisla u device manager i pokazivalo je da je sve uredu, isla sam na disable pa enable i opet nije radilo, pa sam deinstal. i ponovno instal. zvucnike i opet je sve pokazivalo da je sve uredu, danas sam skinula drivere (inace imam vistu, ali nije valjda do toga problem jer imam vistu od 12.2006) za vistu, nove, i nakon njih nije bilo tona a opet je sve pokazivalo da je sve uredu. Pogledala sam u bios.u i tamo je sve ok, mislim kako treba biti, isla sam i na last known good configuration i opet nista, i sad kad sam opet htjela rijesiti problem bio mi je onaj zuti trokut u device manageru pored zvucne i pisalo je ovo This device cannot start. (Code 10), sta je to code 10 nisam nasla na internetu ni na microsoftovoj stranici, moze li itko pomoci ili je sve uzaludno ![]() ![]() edit: je li ovo trebalo ovdje post.ati http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=40 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
možda ti je zvuk na MUTE podešen odi na CP-sounds and audio devices(e sad kak je na visti, nemože se puno razlikovati)-advanced i vidi jel možda nije postavljeno na MUTE a nebi bilo loše da napišeš ostatak konfe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
eh da, zaboravila sam i to napisati, sve sam stavila na maksimalno, nista nije bilo na mute znaci vista ultimate OS, amd sempron 3000+ 2.0ghz, 512mb rama, 2 zvucnika i bass (ne sjecam se od koliko su), ati radeon 9250 i ne znam maticnu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
maticna je ovdje najvaznija, pokusaj saznat model bilo kako jer se vjerojatno radi o driverima, pogotovo ako je neka "liva",to se dogadjalo i mom prijatelju, uglavnom glup problem, al model maticne bi jako pomogao
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
to što ti je u device managru pokazivalo da je ok, to su ti driveri, a za zvučnike nema drivera, zvučna je slala signal zvučnicima, a oni taj signal nisu molgi reproducirati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|