Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.07.2007., 13:42   #1
sydom
Registered User
Moj komp

sydom's Avatar

Datum registracije: May 2007
zvuk ne radi a pokazuje da je sve ok

hi svima, samo da znate da sam koristila Traži ali nisam nasla sta mi treba pa ako mozete pomoci

problem je sljedeci, prije par dana sam upalila kompjuter i htjela slusati muziku ali nije bilo tona a noc prije toga je sve normalno radilo pa sam otisla u device manager i pokazivalo je da je sve uredu, isla sam na disable pa enable i opet nije radilo, pa sam deinstal. i ponovno instal. zvucnike i opet je sve pokazivalo da je sve uredu, danas sam skinula drivere (inace imam vistu, ali nije valjda do toga problem jer imam vistu od 12.2006) za vistu, nove, i nakon njih nije bilo tona a opet je sve pokazivalo da je sve uredu. Pogledala sam u bios.u i tamo je sve ok, mislim kako treba biti, isla sam i na last known good configuration i opet nista, i sad kad sam opet htjela rijesiti problem bio mi je onaj zuti trokut u device manageru pored zvucne i pisalo je ovo This device cannot start. (Code 10), sta je to code 10 nisam nasla na internetu ni na microsoftovoj stranici, moze li itko pomoci ili je sve uzaludno

edit: je li ovo trebalo ovdje post.ati http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=40
sydom je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2007., 16:03   #2
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
možda ti je zvuk na MUTE podešen

odi na CP-sounds and audio devices(e sad kak je na visti, nemože se puno razlikovati)-advanced i vidi jel možda nije postavljeno na MUTE

a nebi bilo loše da napišeš ostatak konfe
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.07.2007., 17:22   #3
sydom
Registered User
Moj komp

sydom's Avatar

eh da, zaboravila sam i to napisati, sve sam stavila na maksimalno, nista nije bilo na mute

znaci vista ultimate OS,
amd sempron 3000+ 2.0ghz,
512mb rama,
2 zvucnika i bass (ne sjecam se od koliko su),
ati radeon 9250
i ne znam maticnu
Staro 29.07.2007., 00:34   #4
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
maticna je ovdje najvaznija, pokusaj saznat model bilo kako jer se vjerojatno radi o driverima, pogotovo ako je neka "liva",to se dogadjalo i mom prijatelju, uglavnom glup problem, al model maticne bi jako pomogao

bobe je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2007., 22:20   #5
sydom
Registered User
Moj komp

sydom's Avatar

promijenila zvucnike i sve ok, ali opet mi nije jasno kako je sve pokazivalo da je ok, ali dobro... moze lock
Staro 31.07.2007., 07:03   #6
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor sydom Pregled postova
promijenila zvucnike i sve ok, ali opet mi nije jasno kako je sve pokazivalo da je ok, ali dobro... moze lock
to što ti je u device managru pokazivalo da je ok, to su ti driveri, a za zvučnike nema drivera, zvučna je slala signal zvučnicima, a oni taj signal nisu molgi reproducirati
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno