|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
divx do 500kn
dajte preporucite nešto.. važni mi je da sve fino vrti i da nema problema s titlovima (najvažnije da nisu sitni, pa da se ne moram zaj** s fw-om) recimo neki philips, pioneer mozda? ima ih u vemilu al nigdje nista po netu sa iskustvima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Ja sam uzeo Pioneera dv-300,fino radi,a subtitlovi nisu sitni,ali nisu ni toliko krupni kao na hrt-u,pa ti sada procijeni...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
FC Bayern supporter
|
Da!Nemam digitalni fotić da ti to slikam,jedino da probam mobom slikat...Nisu definitivno presitni,mogu se normalno čitat,jest da su ipak nešto manji nego na hrt-u...Koliko si udaljen od tv-a?
![]() |
#7 |
FC Bayern supporter
|
![]() |
#9 |
FC Bayern supporter
|
Za sada radi super,sve čita(ono što podržava od formata),titlovi ne moraju imati naziv kao i film.Možeš recimo uz jedan film staviti nekoliko titlova i onda ih na daljincu mijenjaš.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
jos bi bilo super kad bi se mogla i velicina titlova mijenjat.. valjda cu onda uzet tog.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
FC Bayern supporter
|
Da,to stvarno nebi bilo loše da se na njemu može mijenjat veličina fonta.No to se za sad može jedino stavljanjem modanog firmware-a.
![]() |
#13 |
FC Bayern supporter
|
![]() |
#14 |
FC Bayern supporter
|
Moram ti samo napomenut jednu sitnicu,naime ponekad kod xvid filmova se primjećuje da na nekim dijelovima filma se dogodi lagano trzanje,kao da frame rate padne na sekundu...ne znam zašto se to dešava!Meni nije prestrašno,ali se primjeti!Ne znam jel to novi firmware riješava. Toliko da znaš...
Pozdrav! Vedran Zadnje izmijenjeno od: vedo. 26.07.2007. u 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
FC Bayern supporter
|
Da,kod xvid filmova,a nažalost takvi su danas skoro svi...upravo sam malo istraživao po netu i naišao sam na podatak da je to vjerojatno povezano s firmwareom(vjerojatno će novija revizija riješit taj problem) preciznije s veličinom subtitlova,ako su manji trzanja nema ili je neprimjetno,a ako su veći onda je izraženije.Nema ti to neko vremensko trajanje ili ograničenje,random je...mislim meni nije prestrašno,ali ako te to smeta bolje da to znaš sada nego da to saznaš kada ga kupiš.DVD naslovi nemaju tih problema...
![]() |
#17 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Hm...imam i ja DV300, i nikakvih problema s trzanjem nemam. Kupljen prije 2 mjeseca, i svakodnevno sluzi vecinom za sviranje MP3ca (prikazuje cak 40 znakova u imenu pjesme), ima equalizere (koje istinaBog ne koristim), tako da mi je za to idealan. Spojen na Geniusove SW-HF 5.1 5000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
FC Bayern supporter
|
Probaj pustit xvid film i pogledaj kod malo dužeg prijevoda(u dva reda) da li zatrzne malo,nije to jako,ali kao da framerate malo padne na milisekundu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|