|
![]() |
#1 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
ALiveXFire-eSata2 + Realtek + Vista = no sound :(
Pozdrav svima, već duže vremena sam koristio bez problema Vistu na matičnoj "ALiveXFire-eSata2", i zvuk je radio bez problema! Čak štoviše mislim da je radilo sa driverima koji se nalaze na cdu od matične. Međutim, prilikom transporta računala i ponovnog uključivanja nema više zvuka tj: "No Audio Output Device installed" i crveni krizic na zvucniku. E sad, obzirom da je sve radilo, zadnji put (dok je PC bio upaljen) radio sam update i zadnje gašenje je bilo prije nego sam računar prenosio na drugo mjesto (malo dalje). Nisam siguran jel se nešto dogodilo nakon Updatea, nakon ponovnog uključivanja računala. Drivere sam probao skoro pa sve moguće sa realtek stranice i nijedan od njih neće (za Vistu). Probao sam da Vista pronađe drivere i dobijem samo: Citiraj:
Ne znam jesam li možda slučajno "pokvario" zvučnu prilikom prenošenja procesora (ako je to moguće) ili jednostavno još ne postoje pravi driveri - a radilo je par mjeseci nakon što sam kupio matičnu i instlirao Vistu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Zar nitko ne zna rješenje? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vjerojatno se radi o nekom softverskom problemu pa prvo probaj upotri***iti System Restore ili roll back driver... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne psuj ![]()
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
![]() ![]() Ono što me zanima je da li je moguće da je zvučna "crkla" ? Obzirom da na matičnu još imam garanciju isplatilo bi se zamjeniti za novu - ako je otišla zvučna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|