|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
crossfire na x1950 gt/pro
Imam plocu sa 975x cipsetom koji podrzava crossfire i x1950gt, te bi htio kupit jos jednu gt ili pro i napravit crossfire. Za gt i pro pise da se spajaju internim konektorom i po specifikacijama na ati/amd sajtu za to ne treba master kartica. Sad to su sve pretpostavke, htio bi da mi netko to potvrdi, da ne bi na kraju kupio jos jednu x1950gt "non CF" i da mi ne radi. Za crossfire kartice ne trebaju biti istog proizvodjaca to znam, ali da li trebaju biti istog takta jezgre i memorije? Te ako ja svoju GT modam biosom na Pro hoce li moc ona radit sa PRO jer koliko ja znam razlika je smao u konektoru i taktovima... Puno pitanja, a malo ljudi koji su isprobali crossfire.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zato ocekujemo prvog da proba ![]() PS: Sutra sam do tebe za onaj deal 9250/x550, nakon 10,30.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Oces i ti u potragu za konektorima. Ja sam trazio u OS po trgovinama i nema, ajd ti prosvrljaj kod sebe, pa ako naletis di, bio bih ti zahvalan da i meni koji nabavis. Naravno oduzim ti se nekako ako ih nabavis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
![]() http://uploadcentar.com/img11/view.php?id=1097ati1.jpg
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ma meni isto trebaju oni sa slike. Dakle ti unutarnji. I to dva komada. Ponudio sam da kupujem i dajem 50kn po komadu. Dobro ako je i malo vise zazmirit cu. EDIT: Da na kupovini sam se malo krivo izrazio, nisam mislio na vanjske y kablove, nego na te unutarnje mostove. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
to je još i dobro 100kn zna bit i više od 150kn,mada to njih možda košta 5kn i oni moraju zaradit ![]()
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
I jesil nazavao i saznao stogod. Inace evo jos jedna zgodna slikica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
PizzoZder
|
Nisam, ponedeljkom zabari ne rade ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Damn, kako se samo sjećaš ![]() Ovo ljeto smo mislili ponoviti nešto slično, potkovaniji hardwareom, naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rambus 3xtr1m
|
Dostava je 30kn i rekli su da će već sutra poslat. Je sve je to ok, ali ja još nisam kupio drugu grafu. Sad ću stavit na prodaju svoju 6600gt možda če neka dobra duša ju htjet. Će mi bit dosta moj silwerstone strider 400w za to? Razer, a crossfire ti je radio stabilno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Ma ja planiram sutra uplatiti te kabelcice, pa kad stignu. A grafu drugu ko zna kad cu uzeti. Planirao sam za tjedan ili dva, ali nema vise sapphire hd2600xt u hgspotu. A valjda ce doci, samo da nebudu skuplje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rambus 3xtr1m
|
Ma nisu to to kablovi to je onaj bridge i svi oni su iste dužine mislim. Ali nekakko taj IQ-racunala ne uljepaju povjerenja. Jučer kad sam ih zvao rekla je da su samo 2 na zalihi, onda sam naručio moja 2 i danas pogledam imaju 4 na zalihi. Neču se ništa veselit dok ne dobijem bridge-ve |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
PizzoZder
|
I za grafu se snadji, ja se ipak sutra ukrcavam....
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
Nemoze. Bas sam citao na jednom forumu di je covjek na sli plocu stavio dvije ati grafe i kaze prepozna mu obje, ali nemoze upaliti CF. I ljudi su mu lijepo objasnili da to neradi. Pa predpostavljam da neradi ni u drugom smjeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rambus 3xtr1m
|
Za to treba podrska od strane cipseta, a za ati je 975x i noviji |
![]() |
![]() |
|
|