|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Hladjenje za notebook
Imam MSI Megabook L745, intel centrino 2x1,83, 1gb RAM, GeForce 7600 Go 256MB.. Trazim preporuke za dodatno hladjenje... ima raznih modela ali nekoliko dobrih pa bi me zanimalo sta mislite o njima... Evo: zalman ZM-NC1000 Ultra coolernaster NotePal W1 Vantec Lapcool2 Lpc-305 ili ako vi imate neko dobro.... Hvala!
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
o hvala na odg.. idem glet nadam se da ce to smanjit temp jer plastika je tolko vruca da ga nemoš držat u krilu jer odu jajca i familija btw gdje toga ima za kupit jer na nabavi nema.. i kolka je cjena? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
I mene zanima gdje bi se to moglo kod nas nabavit. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo imas u Linksu,samo sto je Coolermaster za 15" a za 17" ih nemajua za ove ostale neznam!! http://www.links.hr/index.php?option...9fa45c0158ec74
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Slusajte ovako,imao sam dosta problema sa hladjenjem.Naime kad su velike temp. npr oko 40C,meni laptop nabije tem CPU 80c i Hdd 50,sto je strasno.. Pa sam odlucio da uradim nesto povodom toga,tj napravio sam sam hladjenje i to za 5e sve ukupno..Radi super,po ceo dan i jos je smanjio temperaturu za oko 30C,mislim ekstra stvar.Ako ste zainteresovani da napravite isto,spreman sam da vam posaljem slike i tutorial moje podloge. st-efi-ka@hotmail.com |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|