|
![]() |
#1 |
na cici dobre vile
Datum registracije: Jul 2007
|
Glasna pržilica
Kupio sam novu pržilicu NEC AD-7170SATA i dosta je bučna. Do sada su mi pržilice bile jedino malo glasnije kod gledanja dvd-a ili prženja, al ova je glasna i kad čita cd. Jel imao tko ovakvih problema sa ovom pržilicom? Sad bi ju htio zamjeniti, ali ako su inace ovako glasne radije bi mjenjao za neku drugog prozvođača. Kupljena je u vemilu.
C2D E4300....................................3200+ Barton Gigabyte P35-S3........................Chaintech 7NJL6 Radeon 1950pro .......................Radeon 9600Pro 2 x 1GB Kingmax ....................2 X 512MB Crucial 320GB Samsung..........................120GB Seagate Seasonic 430W...............................Fortron 350W
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Novije prže jesu nešto glasnije pri višim brzinama, a često i kod čitanja CD-a. Ne znam konkretno za taj model, no nešto tiših prža od nje sigurno ima. Ako ti nije bitna brzina čitanja, možeš ga usporiti (i time utišati) programčićem Nero Drive Speed.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
na cici dobre vile
Datum registracije: Jul 2007
|
Utišao sam s tim programom, ali kad upalim komp opet čita punom brzinom. Ima li kakav drugi program? Kaj mislite jel bi mi ju u vemilu htjeli zamjeniti za neku drugog proizvođača?
C2D E4300....................................3200+ Barton Gigabyte P35-S3........................Chaintech 7NJL6 Radeon 1950pro .......................Radeon 9600Pro 2 x 1GB Kingmax ....................2 X 512MB Crucial 320GB Samsung..........................120GB Seagate Seasonic 430W...............................Fortron 350W
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Hmm, ako se ne varam imaš pravo u roku od 8 dana zamijeniti robu ako nisi zadovoljan, naravno uz urednu ambalažu i ispravno, pa probaj pitati. U Vemilovoj ponudi imaš SATA modele Pioneer DVR-212 i LG GSA-H62N. To su po mom mišljenju trenutno najbolje SATA prže. Za LG znam da je dosta umjerena glede buke (spada među tiše prže), a za Pioneer ne znam jer nisam konkretno osluškivao taj model (a i nisam silence freak), no čujem da je malo bučnija. Valjalo bi ih usporediti, kako sam čitao LG je tiša, mada mi to zvuči malo upitno jer je LG brža u većini segmenata pa se prema tome vrti na većem broju okretaja. Glede DriveSpeeda, kad sam ja koristio radilo je (naravno treba namjestiti program da se pokreće s Windowsima), ali nisam već dugo. Doduše, ja sam koristio za ubrzavanje jer sam bio vlasnik jednog od rijetkih modela kojeg je bilo moguće ubrzati (Aopen 1648AAP Pro) .
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zamjenit će ti sigurno. Meni su sad prije par dana grafičku zamjenili, pa će valjda i tebi pržilicu...Naravno, ako je sve to unutar tjedan dana. Reci da nisi zadovoljan s tim i to je to! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|