|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ima li koji Avi editor, za brisanje reklama ???
Meni treba jedan Avi video editor samo za 2 stvari: -da može izbaciti (obrisati)suvišne djelove, npr. reklame iz Avi-a -da može izvlačiti (izrezivati) željene scene i spremiti ih kao zaseban fajl. Preporučite mi nekoga ali da nije VitualDub. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
A zašto ne VirtualDub? U čemu je problem? Za takve stvari je VirtualDub najbolji! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Definitivno VirtualDub, ne kuzim zasto ne njega? Nema jednostavnijeg i brzeg programa bas za to kaj trebas ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja koristim ovaj za sjeckanje video spotova sa satelita: http://www.geocities.com/rocketjet4/ Bilo bi super ako netko zna neki koji ima detekciju scena i može sam izbacivati reklame, iako s obzirom na dinamiku spotova vjerojatno nije lako napraviti nešto takvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
all you need is freeware
|
ma da, još da ti i kavu skuha.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Inače, oba se mogu pokrenuti direktno iz GB-PVR i uklanjati reklame već tijekom snimanja.
Trust me - I know what I'm doing! Zadnje izmijenjeno od: Perki. 24.07.2007. u 12:46. Razlog: Ispravak netočnog navoda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nisam ni rekao da je najjednostavniji za pocetnike, ali da je kompliciran, nije. Prvi put kad sam ga otvorio svladao sam ga valjda u 5 minuta, jer je sve jasno i pregledno po izbornicima. Malo logike i ukljucit mozak i nemre ti nes bit nejasno...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
all you need is freeware
|
Citiraj:
ovo kaj je netko spomenul GB-PVR, vjerujem da on izbacuje reklame pomoću EPG-a, a ako ne, molio bih da me netko prosvijetli kako to radi.
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
VideoReDo Plus ima tu mogućnost, ali nisam nijednom isprobao kako radi, više volim sam pregledati video i obrisati što mi ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
http://gbpvr.com/pmwiki/pmwiki.php/Config/Processing
![]() |
|
|