|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
8800 GTS 320 HD
Bok, da li je netko testirao ovu karticu na nacin da je gledao HDTV? Koliko znam HTV trenutno eksperimentalno pusta HD program mpeg4 (to bi trebalo biti 1080 p ili i ?? ). Planiram si kupiti (ne odmah ovaj mjesec) neki DVB-T receiver koji podrzava MPEG4 i to fino spojiti na komp. Zatim bi otisao u kupnju TV-a , pa me zanima koliko ce to dobro izgledati na TV-u s ovom karticom. TV ce biti ili 104 cm ili 125 cm. Mislim da mi je puno isplativije kupiti neki LCD ili plazmu bez DVB-T-a, jer ionako je vecina na trzistu sa mpeg2 dekoderom sto naravno nije dovoljno dobro. Jos kada se pojave mpeg4 DVB-T na LCD-ima, obicni LCD-i ce biti puno jeftiniji i tu dolazi u igru moja 8800... Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pa slika će ti dosta ovisit o samoj kvaliteti TV-a i samog signala. sa svojim procesorom nećeš imat nikakvih problema no ako bi radio kakav HTPC predlažem da kupiš ATI HD 2600XT koja je dosta bolja na tom području imaš thread u ATI podforumu pa pogledaj testove
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
malo me nije bilo :-), no doslo je vrijeme kada u kucu ulazi projektor i to 720p. Uglavnom, necu si kupovati ni eksterni DVD player, vec cu sve ganjati iz kompa. ATI HD 2600xt, ok, no kupio sam karticu prije 2 mjeseca, a i zar mi je potrebna neka druga i bolja kada mi je projektor 720p? Na kutiji od Nvidie pise da podrzava sve, i 1080p isto tako, pa se malo dvoumim jel' potrebna bolja graf. ili ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|