|
![]() |
#1 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
UT99 neigriv na 8800gts
Imam karticu iz siga i UT mi ne radi kako treba. Probao sam s driverima sa CD-a 97.nešto i sad na 158.22 i uvijek isto. Slika i na ulaznoj špici i u samoj igri trza i kao da preskače neke dijelove. Kad npr. stisnem strelicu za naprijed u igri se ponekad pomaknem malo naprijed, ponekad za 10 metara. Kad ju držim pritisnutu ne krećem se kontinuirano nego u većim ili manjim skokovima. Isto je sa polaganim okretanjem miša, ponekad se slika pomakne za normalan kut, ponekad za 90°. Isto tako, zidovi i ostale stvari se ponekad prikažu dio po dio, s razmakom od par stotinki. S takvom situacijom igranje (tj. pogađanje ciljeva) je neizvedivo. Igra je novo instalirana i na starom je kompu radila ispravno. Instaliran je i W:40,000-Dawn of war i radi ispravno. Radi li vama UT? Ima li ovo veze s igrom, driverima, nvidiom, gigabyteom ili ostatkom kopa i kako to riješiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
sta se desava u drugim igrama? jel ide normalno? ak da ja mislim da nije do grafe.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Zezam se, probaj napravit Virtual PC ako imas viska vremena s Win98 pa tamo pokreni... Probaj stavit zadnju verziju UT-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da nema veze s grafickom nego se igra blesira zbog 2-jezgrenog proca. Pokreni igru, onda udji u task manager, nadji proces od igre, desni klik na njega, set affinity i makni jednu jezgru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
meni radi perfektno, a isto je dvojezgreni proc... jedino sta je vga ati, integrirana... ustvari, prije kada je bio instaliran onaj ogromni drajver s cd-a od maticne, isto mi je nesto stekalo, pa nisam ni probavao previse... a kad sam stavio samo najosnovniji drajver, da nemam nikakve opcije pod advanced (u display properties), sad radi savrseno... tako da je moje misljenje da je ipak vga drajver u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemam pojma, mozda je intel/amd ili nesto sasvim trece, ali u svakom slucaju sam 99.99% siguran da je stvar u ovome sto sam gore napisao. Kosta ga svega 10-ak sekundi vremena pa nek covjek proba. Nakon toga nek se igra s drajverima ak treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
upravo o tome se radi.hebiga dolaskom sve novijih grafa polako se zaboravljaju stari engine-i,sto ce rec,optimiziranje drajvera za stare igrice ili je izbaceno ili je sve losije. anyway,u display propertisima,pod performance i quality settings treba pronac nest slicno starom UT-u,i onda pokrenut UT.ak to ne hoda,onda je jedina opcija to igrat negdje drugdje. ![]() ak se netko jos sjeca Shogo M.A.D. japanske,guba,pucacine,koja je postala 'nekompatibilna' s GF2 (tada novoizaslim)chipovima,ali su doskocili problemu tako,sto je na startu igrice postojala opcija run TNT2 mod....i ide.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: dautanecII. 09.07.2007. u 02:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |