|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Yellow problem in Vista picture viewer?
uglavnom, opet mi se u Visti kod gledanja slika nešto poremetilo sa njezinim preglednikom slika, uglavnom sve slike imaju žuti "premaz", kao sepia efekt... masa ljudi ima taj problem, neko rješenje nanetu sam kao našao, ali kod mene ne radi, ili nešto nisam napravio kako spada.. da li se netko od vas s ovim susreo, a vjerujem da jest.. aj pišite.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, vidjeh to i zaboravih. Ne da neću s tim pregledavati slike nego ono...jednostavno sam preskočio taj dio Vistine priče...jednostavnije je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
neki drugi program ? ima ih massu koji su super ja koristim xnview i odlican je ![]()
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
sve stoji, znam da postoji drugih programa za tako nešto, ali ovaj je jednostavno brz i jednostavan za rukovanje. doslovno za gledanje slika samo... xnview mi je ogavan, nikako ne mogu povezati gdje mi je koja tipka, grafički je očajan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
|
meni se to samo jedan dan pojavilo..? niti sam što instalirao, niti ništa dirao.. prvi put kad sam stavio vistu ej bila 32bitna, i sad nova instalacija na čistu particiju, 64bitna, i opet mi se ovo pojavi nakon mjesec dana korištenja... ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|