|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2007
|
preporuka za printer kojemu se moze punit spremnik za tinte
Dakle treba mi printer kojemu se mogu puniti spremnici za tinte. koliko sam cuo nesmije imati cip na spremniku ili smije? Pa ako znate neku firmu u zagrebu koja ima neki takav model printera, marka nebitna, dok kvaliteta nije toliko bitna ali da daje neki normalan ispis. znaci best buy sa mogucnosti punjenja kod kuce. hvala unaprijed svima na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
HP PSC 1410 spremnik mozes punit ima cip na spremniku ali kad ides kupit tintu dobijes upute kako ga moras punit. Imas i skener ugradjen. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
definitivno PIXMA imas ih u trznici barem sam vidio prije cca 2tjedna printas CD-DVD sve tinte bagatela a kvaqliteta predobra |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
@ p3ro: Ako se odlučiš za Pixmu, dobro pazi kakve tinte sipaš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Baš planiram kupiti printer. Dvoumim između pixma 4300 i epson d88+. Zar je situacija tako loša sa zamjenskim tintama za pixmu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nije. Pixma IP3300 koristi Maxtec (rijedje su tinte, dosta losa kvaliteta) ili Inkrite (imaju veca punjenja od orginala, nesto kvalitetnija tinta). Imam ip4300 vec ~8 mjeseci i potrosio sam oko 10 setova zamjeskih tinti - nikad problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Nisam siguran da ću stići potrošiti set po mjesecu. Kad bih toliko trošio, siguran sam da ne bi bilo problema kao ni kod tebe. Ma valjda će sve biti ok. Gdje bih mogao kupiti Inkrite set? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Inkrite u svim ducanima kosta ~30 kn po tinti. Vidio sam ga u formelu i nobilisu. Sto se tice maxteca, oko ~60 kn je cijeli set (sve boje) i ima ga u jednom malom ducanu "matema-promet" blizu tresnjevackog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Sto se tice hpovih pisaca probaj izbjegavati sve koje koriste hp 21 i 22 tinte. Premalog su kapaciteta i u vecini slucajeva ih mozes nadopunjavati samo jednom. Najbolje bi bilo ako nadjes pisac koji koristi HP 45 i 78 tinte. Lako se nadopunjavaju, a i postoje zamjenske koje su skoro duplo jeftinijie. Definitivno dobar izbor ako ne printas bas tako cesto, ali bi htio da tinta ipak potraje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|