Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.07.2007., 16:18   #1
eatmeat!
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Postovanje i pozdrav svima, novi sam na forumu.

Kupio sam laptop s predinstaliranom Vistom Business 32bit. Naravno, kako oni to fino sve upakiraju i stave gomilu bloatwarea, meni je to islo na zivce i ubio sam cijeli sistem i sve particije, pa i one na kojima je bila instalacija za Windowse koju je trebalo snimiti na DVD (posto nisam dobio Vista DVD s ovom OEM verzijom). Idiot kakav jesam, nisam se ni sjetio da kasnije necu imat odakle instalirat Windowse ispocetka. Sad sam u glupoj situaciji da imam legalni i originalni key koji mi nicemu ne sluzi. OK, palo mi napamet da imam piratski DVD s Vistom, instalirat cu ga, upisat svoj key i to ce bit to. Medjutim, na tom DVD-u je Vista Ultimate koja se ne zeli downgradeat na Business verziju. Moje pitanje svima - ima li nekog da je kupio isto tako laptop s preinstaliranim Businessom a sjetio se napravit backup DVD s kojeg ce moc kasnije instalirat? Ili netko tko ima original Business ili DVD sa svim verzijama Viste? Ja bih to posudio na jedan dan da si instaliram i upisem svoj key, i naravno kopiram for future reference. Pitam ovdje jer su mi u servisu gdje je laptop kupljen rekli da su nabavili recover DVD-ove, a ja nisam siguran sta je uopce na njima i koliko mi mogu pomoci, mislim da mi bas treba cista instalacija Windowsa.. Hvala na pomoci!

Zaboravio sam napisati, laptop je HP 6715b, ako to ista znaci.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.07.2007. u 18:18.
eatmeat! je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno