|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Postovanje i pozdrav svima, novi sam na forumu. Kupio sam laptop s predinstaliranom Vistom Business 32bit. Naravno, kako oni to fino sve upakiraju i stave gomilu bloatwarea, meni je to islo na zivce i ubio sam cijeli sistem i sve particije, pa i one na kojima je bila instalacija za Windowse koju je trebalo snimiti na DVD (posto nisam dobio Vista DVD s ovom OEM verzijom). Idiot kakav jesam, nisam se ni sjetio da kasnije necu imat odakle instalirat Windowse ispocetka. Sad sam u glupoj situaciji da imam legalni i originalni key koji mi nicemu ne sluzi. OK, palo mi napamet da imam piratski DVD s Vistom, instalirat cu ga, upisat svoj key i to ce bit to. Medjutim, na tom DVD-u je Vista Ultimate koja se ne zeli downgradeat na Business verziju. Moje pitanje svima - ima li nekog da je kupio isto tako laptop s preinstaliranim Businessom a sjetio se napravit backup DVD s kojeg ce moc kasnije instalirat? Ili netko tko ima original Business ili DVD sa svim verzijama Viste? Ja bih to posudio na jedan dan da si instaliram i upisem svoj key, i naravno kopiram for future reference. Pitam ovdje jer su mi u servisu gdje je laptop kupljen rekli da su nabavili recover DVD-ove, a ja nisam siguran sta je uopce na njima i koliko mi mogu pomoci, mislim da mi bas treba cista instalacija Windowsa.. Hvala na pomoci! Zaboravio sam napisati, laptop je HP 6715b, ako to ista znaci. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 02.07.2007. u 18:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|