|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Gdje nabaviti "SuperRack" ATA i Icy Box SATA (conv.) ladice?
' Donedavno je vecina ducana bila posijana ovakvim IDE ladicama : ![]() ![]() Naziv "Super" samo je eufemizam u relaciji s kvalitetom, no zbog povoljnosti i rasprostranjenosti nasla je utociste u mnogim masinama. Uzeo nekoliko (IQ*) bas zbog kompatibilnosti utora sa drugima, kada se nesto prebacuje, a korisnik ima samo takvu ladicu. Sve sam ih podijelio, a meni je ostala samo jedna koja je toliko zlorabljena da vise nije sposobna za nista. Gledam po Nabavi i ducanima, ali cini se da je nitko vise nema. Bas SuperRack model. Zna li netko mozda provjereno, prodaje li se negdje jos takva ladica? Links je do prije 2-3 dana imao u gore linkanoj kategoriji, super ladicu, odnosno ICY BOX model ATA na SATA, ili konvert ladicu. Za ovo sam saznao prekasno i cini se puno bolje od ABIT konvertora koje koristim. Nemaju ga vise u ponudi, mozda se pojavi, mozda ne. Zna li netko mozda, (nabava je samo Links spominjala) i za ovaj model, gdje se moze jos naci kod nas? P.S. Ako se eventualno neki postojeci vlasnik (ZG) spomenutih ladica prepoznaje sa zeljom lisavanja, nek me PM-a. * = Jelcu trenutno najdrazi ducan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam ja 2 komada, al ih moram naći negdje u ormaru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ladice na rasprodaji a nisu Lesnina
Ako kome igra vaznost da treba bas ovakve ladice, samo da spomenem... Uzimao sam danas neke elemente u Chipoteci i bez ikakvih ocekivanja - dok sam cekao da mi nesto lociraju - pronasao punu policu SuperRACK ladica. Ospkrbio sam se da vise nemoram brinuti. Cijena 40kn komad. Zahvaljujem svima koji su se javili sa ponudama (PM/ICQ) ali kako je ovo vrlo niska kvaliteta kucista/ladice, nov artikl je ipak u ovom slucaju pozeljna stvar. Ako netko slucajno sazna tko prodaje spomenutu ICY BOX ATA na SATA, konvert ladicu, samo nek javi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|