|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je u pitanju CRT, po rezoluciji bih rekao da je, ne bih išao ispod 85 Hz, na 70 Hz se još malo vidi titranje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
I ne bih preporučio forsanje višeg refreš rejta nego što to monitor može hardverski podržati. Ali da 85 Hz je kao što je kolega Domy rekao nekakav optimum. Ako je LCD, vrati na 60 Hz. Dizanje frekvencije osvježavanja na LCD-u nije najpametnije, čak je barem koliko sam ja primjetio, slika nekako mutnija na višem refreš rejtu na LCD monitoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da je ta reza za wide screen format, a tvoj monitor ima 4:3 omjer znači "normalan". Zato to ispadne čudno. Neka me netko ispravi ako sam u krivu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
pa složi si na 4:3 format... znači neke od ovih rezi: 1024x768, 1152x864, 1280x1024... ja imam ovu zadnju na 75Hz, 17"... ako stavim neku manju, slika mi je prevelika, al onda ide na 85Hz.. Edit: evo, stavio sam si na 1152x864, 100Hz i ok je slika... stavi i ti tu rezu, samo pazi do koliko ti ide mon na toj rezi, stavi onu kvačicu na Hide modes that this computer...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo stavio sam na 1152x864 i na 75 Hz. 17". Valjda ce sad biti ok dok ne kupim LCD posten. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|