Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.06.2007., 16:24   #1
tin1
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
7900gs-novi hladnjak?

Imam dotičnu karticu(POV) i temperature mi se idu do 70 C kod dužeg igranja.To mi izgleda na granici gdje bih se možda trebao zabrinuti. U potkrovlju sam bez klime i temperature u sobi su čak malo veće nego vani. Stavio sam i AC5 pastu i temperatura je pala za 2-3 stupnja (prije je bilo 72-73). Kućište je inače dobro provjetreno kolko to može biti u ovako toploj sobi. Kakvo je stanje kod vas koji imate istu karticu? Koliko bi se isplatilo staviti VF-700AlCU u odnosu na stock koji izgledane briljira?
tin1 je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 16:42   #2
Filip_15
Guest

Datum registracije: Jan 2007
Brzo u dučan i kufi vf-900. bolji je i od vf-700 i od stock kulera. temp če ti se sigurno spustit. ak će ti biti prebučan slobodno zamijeni vent sa nekim xilencom il sharkonom od 80mm.
Filip_15 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.06.2007., 16:50   #3
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Filip_15 Pregled postova
Brzo u dučan i kufi vf-900. bolji je i od vf-700 i od stock kulera. temp če ti se sigurno spustit. ak će ti biti prebučan slobodno zamijeni vent sa nekim xilencom il sharkonom od 80mm.
E jesi mu dao primjer .....

@tin1, 70c ti i nije neka kriticna temperatura za grafu, da si rekao 90 to je vec vruce ali ovo ako ti je kako kazes nakon dugog igranja nije toliko zabrinjavajuce. Recimo da je normalna temperatura sa stock hladnjacima za koje znamo kakvi su.
Na tvom mjestu nebi mjenjao nista dok je grafa pod garancijom, na isteku uzmes jedan zalman vf700cu koji ti je cisto dovoljan i miran si.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 16:56   #4
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Slažem se, i vf700 će posao odraditi sasvim solidno...
Razer je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 17:22   #5
tin1
Registered User

Datum registracije: Dec 2006
Hvala na savjetima. Jel velika razlika između AlCu i CU? Našao sam par testova i u nekim je razlika minimalna (2-3 stupnja) dok je u nekim 10ak stupnjeva. Ima li netko kakvih iskustava?
tin1 je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2007., 17:23   #6
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Tako je razlika je minimalna ja sam imao vf700alcu i cu na 6800gs razlika je bila nekih 2C u loadu (u korist Cu)...tako da je to zanemarivo...
Razer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno