|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Poliranje HSa bez skidanja spomenutog
Dakle gledao sam koliko se može izvuć iz poliranja hsa,oko nekih -7°c prosječno vjerujem.Dakle zanima me ovako,nema teorije da skidam HS sa c2d-a,kao 1 neam brener,kao drugo neam muda ![]() ![]() ![]() pa me zanima,bi li se poliranje isplatilo ako nije konkavna serija(barem mi tako cpuz kaže,tj da je revizija b2,a nisam siguran jer mi se sa zalmančkom vrti na 39° i kupio sam ga početkom 2007) te jer gubim garanciju itd i kakve gluposti sr***a mogu biti i tako. btw TaT mi javlja da mie proc pentium m,toliko o kredibilnosti intelovog programa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Majko moja, koja nepismenost ![]() Po meni se ne isplati to prtljanje po procesoru, osim ako stvarno ne razmisljas o samoubojstvu od dosade. Dobici u °C (odakle ti tih 7?) po meni nisu vrijedni gubitka garancije, a bogami niti cijele te za*ebancije...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tih 7°C je vjerojatno u slučaju da je HS toliko neravan i da je kontakt loš. Bili li se isplatilo ? Pa ovisi koliko žarko želiš niže temperature od trenutnih (koje ti jesu uopće temperature trenutno?). Osim gubitka garancije, nema nikakvih drugih sranja (pod uvijetom da dobro i pravilno išmirglaš).
![]() |
#5 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Što se tiče tih 7°C,o tome sam pročitao u nekoj temi na ovome forumu.Radilo se općenito o HS-ovima.Ništa ako mi zbog toga otpada garancija,ne vrijedi te muke.Izvadit ću proc koji dan pa ću provjerit je li kojim slučajem konkavan,ako je,možda ipak idem na "suicide act".=). SU-mogu ja pisat i ovako kao gore,al nie zabavno =) nije svima važan taj dojam elegancije i pismene točnosti,kako napišem tako napišem važno je da me ljudi shvate.inaće ja sam osobno protiv hrvatskog pravopisa zato što ga kreteni mjenjaju svakih 5 minuta.mrač. nisam OC-er,al to samo zato što mi ploča nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Bas to htjedoh napisati ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.xtremesystems.org/forums/...highlight=lapp mislim da je ovo dovoljan dokaz: -10C u idle (post broj 7)
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
morate priznat da ***eno izgleda... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
supač ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 11.06.2007. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|