|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
logo na USB stick?
interesira me na koji nacin napraviti? mogu li to napraviti u nekoj boljoj kopiraoni direktno na USB stick i koliko to kosta? treba mi za manju kolicinu ( oko 20 stickova ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Sito ili tampon tisak ako je jace zaobljen. Prvo treba snimiti logo, a shodno tome za manje kolicine tisak je i skuplji. Ili pak na stroju uz primer. Takodjer ovisi o tome jeli jednobojan ili visebojan logo. Moras pitati u nekoj tiskari, tesko je reci ovako napamet.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma mislim da bi me nakraju vise kostao ispis logoa nego sami stickovi ![]() al thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nebi, ali da bi bilo jeftino - bas i nebi. Moja racunica bi bilo da bi te doslo oko 20ak kuna po sticku. Probaj pitati, mozda naidjes na nekoga tko ce ti napraviti za normalnu cifru iako je manje komada u pitanju.
![]() |
#5 |
Premium
|
budem, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Sitotisak. Nije skupo. Ak se isplati onima kaj prodaju shrot trenirke sa tiskom brand loga na placu, isplatit će se i tebi. Sve naravno ovisi o količini koju trebaš, no ak nađeš neku manju tiskaru -cijena će biti osjetno niža. Sve što trebaš je logo, isprintan u visokoj kvaliteti i to što crniji. Kvalitetan laser bi to trebao odraditi bez greške, al printaj u rich black. Isprint mora biti na paus papiru. Ako je logo u boji, kontaktiraj tiskaru radi smjernica (logo mora biti grafički pripremljen što za sito tisak malo drugačije funkcionira). Ak trebaš u Zg, znam nekog tko bi ti to mogao odraditi korektno i relativno povoljno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|