|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
HDD problem
frend je uzeo danas prek njuza 200GB SATA maxtora (3,5")i puknuo ga u externo kućište. spaja se prek usb-a i disk radi ali radi užasno sporo. veli mi da 2MB prebacuje cca 1 minutu. Ideje?
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jesi ga probao na "zivo" spojiti da nije u kucistu ? smart sto kaze ? hd tach ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
od frenda je disk, nije kod mene. šta je smart? hd tach ću mu reć da skine. neznam kak da proba bez externog kejsa pošto nema sata konektore na matičnoj. jedino da do mene dopelja. btw, KONAČNO je kompletiran SG1. falilo je par zadnjih epizoda. sad bi definitivno mogli na cugu da to riješimo. i BSG je full.
![]() |
#4 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
SMART>Self monitoring analaysis and reporting technology. Uključi se i isključi se u biosu, služi da ti kazuje za bad sectore i greške s HDD-om. Potraži više i detaljnije na wikipediji.
![]() |
#5 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
naravno drugi disk u toj ladici radi normalnom brzinom? naime pitam jer ako je ovo jedini disk koji je u ladici bio ikada onda bih sumnjao na usb ne na disk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
a jesi siguran da je usb 2.0, tj da ima instaliran SP2 ili u krajnjem slučaju SP1? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bit će da je u pitanju usb 1.1. Sjećam se kad je meni pržio dvd s vanjskog diska 45 minuta. Morao sam ga pustiti da preko noći prebacuje podatke na moj hard jer bi po danu izgubio i živce i volju.
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|