|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
pwn komp
dakle, trebao bih konstruktivne savjete kako unistit komp? dakle, da se bar unisti graficka i proc, ali bez tragova... dakle lupanje cekicem nije jedna od opcija... a ni polijevanje vodom nije bas bez tragova tako da ni to ne bih... dakle kako unistit to, neki prijedlog ali da se unisti to, mozda da dignem napon il nes, flash bios zeznut, da ventilatore iskljucim? neznam, al onda molim i objasnjenje kako skinut zastitu da mi se komp ne ugasi il nes ak se pocne unistavat... dakle kako najlakse graficku, proc, a i ram bi mogo il maticnu...u biti, sve sto znate kako unistit bez tragova, slobodno recite...doduse moze recimo nes eksplodirat pa takav trag, al ako ce izgledat ko da sam ga ja unistio..nebu dobro ![]() i molim bez postova zasto krsim komp ili nesto jer razlog trenutno nije bitan, htio bih samo da ako mi netko moze pomoci kako bez tragova napravit da komp rikne i upute za to, hvala na pomoci btw.mozda je slican topic vec postojao al nisam nasao tak da.. hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Jos ces i zaradit. A ako bas hoces s***at(vjerojatno hoces da ti starci kupe novi ![]() Nek ti recimo slucajno nestane struje dok se flasha bios sa krivom verzijom. ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kao prvo, dobrodošao na PCE forum. Kao drugo, vidim da nisi pročitao pravila. Kao treće, o takvim stvarima se na ovom forumu ne raspravlja jer svi znamo zašto to želiš... To tako neće ići dok sam ja, a i neki drugi ljudi tu... Tema ide pod ključ.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|