|
![]() |
#1 |
---
Datum registracije: May 2007
|
hrvatski windows xp professional
zna li netko kako se stavlja windows xp professional na hrvatskom jeziku, čuo sam da se pokrene neka datoteka i da se instalira i da ona onda samo izmijeni izgled, samo se promjeni windows na hrvatski, da nema zaseban windows... zna li netko nešto o tome kako si staviti hrvatsku verziju windowsa??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
---
|
Citiraj:
![]() nego sam htio pitati jel se npr. uvijek mora provjeriti autentičnost tj. jel to ide preko neta?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što? Skineš, instaliraš i bog, ne moraš više ništa raditi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
prvo moraš imat instaliran Service Pack 2 da bi mogao instalirat hrvatsko sučelje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Pretpostavljam da nemaš orgigi dakle, kad te tako strah validacije?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
---
|
ma, nije mene ništa posebno strah već... bojim se da nebi onda nešt zeznio kada instaliram i taj dodatak za hrvatsku verziju... može jedno usputno pitanje...kako postaneš moderator (naravno, bez ikakvih obaveza i sličnoga, samo me zanima jer nisam prije bio na forumima)??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
SP2 ti treba za Windowse XP Home edition, da bi mogao instalirati Croatian Interface Pack (ali to je i drugačiji paket, jer ti neradi onaj za Pro. verziju) ....ako se bojiš provjere Windoza, skini si Pack na nekom drugom kompu i to je to.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
---
|
ok, hvala svima na savjetima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|