|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() 1160028DVD+RW/-RW/R9/RAM LG GSA-E20N, externi USB2.0, AV capture, retail 474,03498,982 god Rođendan mi bio jučer ( 10.05 ) pa će mi tetka i tetak uzeti neku pržu pa pitaju koju. Do 500kn. Meni se ova sviđa. Još jedna ostala u Karlovcu. Nisam želio sa LightScribe-om jer čujem da traje dugo dok napiše na cd a i da baš i nije nešto posebno. A ni nemam potrebe za tim. AV Capture opcija mi se čini kao vrlo korisna ( uštekam kameru neku staru pa mi snima odmah na DVD - tako bar kaže gospon u Ve-Milu ). To bi moglo biti jako korisno. A i sviđa mi se što je externa ( prijenosno fino, pa da mogu seljakati po potrebi ). Dali je brzina manja nego kod internih prža. Ako je koliko. Molim ako ima itko ikakava iskustva, savjete da mi kaže pošto 500kn baš i nisu male pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da je usb 2.0 i više nego dovoljan za potrebe DVD prže. Problemi mogu nastati ako je budeš spajao na USB 1.0/1.1. LG inace pravi dobre interne pržilice, a za ove prijenosne neznam. Ovo direktno snimanje je dobar ficher, ali mislim da se svejedno mora na komp instalirati softver da bi to proradilo. Zadnje izmijenjeno od: Doom. 11.05.2007. u 06:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovdje je neki review: http://www.hkgolden.com/articles/article.asp?id=1727 Ako ništa drugo, bar imaš slika za pogledat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sve razumjeh šta piše ![]() Dobro kažeš, ako ništa bar su slikice tu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Potraži review-e modela H20N, to ti je ista prža, samo interni model. A dosta je slična i H22N (za nijansu je bolja). Koliko znam, dosta je dobra prža, a i AV capture je zgodna stvar.
![]() |
#6 |
Premium
|
Namjerno želim externu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma kužim, nisam mislio da uzmeš internu, nego ti govorim da je to ista prža (minus eksterno kućište) pa možeš slobodno proučiti i reviewe za H20N, sve što vrijedi za nju u biti vrijedi i za E20N.
![]() |
#8 |
Premium
|
Saznao sam podatke sve. Evo danas dolazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Prža stigla. Izgled je super. elegantan. Brzine su super a najviše me iznenadila tišina pržilice. Prvi put sam gledao dali se uopće okreće išta jer se ništa nije čulo ![]() Nisam još isprobav AV Capture. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|