|
![]() |
#1 |
Inter Net Freak
Datum registracije: May 2007
|
![]() Imam Kasdu od T-Coma te imam na nju spojen PC i MaxTV.Uskoro zelim kupit laptop te spojit ga preko WLAN-a.Posto Kasda nema WLAN ocito moram zamijenit router ali problem je u tome što ne znam koji WLAN router podrzava IPTV a da ga nudi T-Com po onim akcijskim cijenama od 99 do 199kn?Rekli su mi da moram ponistiti ugovor te napravit novi ugovor a ne znam ponistavam li i ugovor od MaxTV-a ak samo ponistim ugovor od ADSL-a?Tek tad nisam nista razumio zato jer su mi odgovorili na pitanje koje im ja uopce nisam postavio.Zato Vas molim da pomognete. ![]() UNAPRIJED ZAHVALJUJEM NA ODGOVORIMA!!!!! ![]() mozda ovo pomogne http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/uredaji/ Zadnje izmijenjeno od: gamerdomi. 10.05.2007. u 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
samo kupi neki wireless adsl router i spoji ga u kasdu (nemora bit i adsl modem) i sve popikaš u njega a maxtv ti ide prek kasde..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
imš i opciju prelaska na WLAN kod T-coma stimda ti se produljuje ugovorna obveza, a ako si maxtv uzeo tek nedavno onda to nije bed, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|