Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.05.2007., 23:25   #1
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Total Annihilation u novom ruhu....

danas sam slučajno na praksi surfao netom i nabasao na projekt tipova koji su napravili svoj engine i na temelju njega transferirali skirmish/multiplayer komponentu totala u full 3D. otišli su tako daleko da su ljudi nabacili 3d audio, ima 6 vrsta camera(uključujući FPS kameru-znam da je čudno . skinuo sam to i to doista radi ko podmazano. postoji već preko 200 različitih modova(uključujući star wars, star trek, gundam wing....), mapi puno, custom AI... najčudnije je da su to uspjeli strpati u svega 30MB!! inače igra nema limit na broj jedinica(prije startanja mape treba napisati max. broj jedinica) ali za golemi broj jedinica(čitaj preko par tisuća) treba mrcina od kompa(6800+, giga rama ili više). igra baš i ne podržava dual core proce, štoviše, šteka na njima ko luda(treba ručno u setingsima staviti single core) i malo bolje ju vrte nVIDIE jer je igra na čistom openGL-u.
igra podržava SVAKU rezoluciju jer je moguće i ručno upisivati srzoluciju u settingsima, a ima i mogućnost igranja na više monitora, zato, odma na link i čim brže skinuti installer i obavezno s njim SpringSP jer je originalni meni koma. daleko najviše stvari za spring, pa i originalni TA i supreme commander ima ovdje i ovdje.
evo vam još par in-game screenshota za kraj(ma gledajte samo refleksije na vodi, i to su samo efekti na pola.

slika 1
slika 2
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke