|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
samsung SGH-D900 ili W850I
KOJI MOB DA UZMEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Zamzung je samo šminka. Ali to sam samo ja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
od ta dva ja ne bi ni jedan , ali d900 mi se cini manje zlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Između ta dva SE jer samsung d 900 je jako loš.Slaba baterija a tipke i ekran pucaju u džepu ćim sjedeš.Imao mi ga je frend, nosio ga u trapericama, sjeo i ekran je puko po sredini tak da ga je odmah zamjenio.Drugome su se tipke raspale a mobitel je bio star 2 mjeseca.Ali ja bih rađe na tvom mjestu nokiu jer posjedujem jednu i jako sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
pa sto ti frendovi rade sa d900 da im se to dogodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
prico sam sa jednim tipom koji ima servis.i kaze on meni da nikako ne uzimam w850i jer mu je prostor na mobu jako slabo rasporedjen tj. da je sve nabijeno....kuzite...pa zato neznam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
d900 ak oces sminku w850 ak oces mogu kojeg mozes sredjivati ![]() imho ak neznas sto bi uzmi d900...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pusti tog lika sta ti prica pa nisi malouman da ti drugi govore kakva su dugmad na mobitelu uzmi probaj dali ti odgovara, ako ne uzmi samsunga mada bi ti ja uvijek prije preporucio Sony Ericssona neko mi je samsung previse pickast.
![]() |
#10 |
klanfa
|
definitivno w850i. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Također glas za SE W850i, meni je jedan od najboljih dummy SE-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
|
a po cemu je to samsung veliko sranje ? stvarno volim ovako argumentirane odgovore koje svrstavam rame uz rame sa uzmi BMW mercedes je smece....
![]() |
#14 |
Hejter
|
ma vise se na takve uopce ne uzbudjujem , da mu netko ponudi d900 ljubio bi mu noge 2 godine . to je isto ko i oni koji pljuju po svakom autu a voze se u tramvaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
no da se vratimo na temu. samsung ne zato sto ima lose software i zvucnike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
bycod
|
hmn zadnji puta kada sam ja gledao samsung je imao duplo brzi software od bilo kojeg SE mobitela. A sada drugi par rukava je ako mislis na to sto SE modeli imaju software koji se da modati. Nadalje W850 samo ime govori da je WALKMAN serija bas zacudjujuce sto onda ima "losiji" zvucnik... Btw nema losiji nego ima tisi. Nadalje d900 je kvalitetnije napravljen tj od kvalitetnije plastike je. MENI ima ljepsi ekran od w850. W850 mi ima uzasne navi tipke al ono uzasne... Da nebi ispalo da sam zagrizeni samsungovac cu reci da sada imam w810i i prezadovoljan sam ali isto tako imao sam vecinu samsungovih modela i mogu reci da jedino sto samsungnu fali je trajanje baterije... I da tekla totalno nisi skuzio moju paralelu sa autima... Jednostavno nevidim smisla raspravljati sa covjekom koji napise za nesto da je sranje bez ijednoga argumenta.
![]() |
#17 |
klanfa
|
Zadnje izmijenjeno od: atha. 13.05.2007. u 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
SE W850i -->
-ljepota -debljina -(meni osobno) laksi meni ----> D900 koje gluposti sve necu cuti.Mercedes,BMW itd itd. Ljubomora cini cuda.
![]() Meni je osobno samsung D900 puno ljepsi od W850. A razlike i nema bas previse u software-u. Ima ali ne toliko. Jedina mana kod samsung-a je taj glupi hebeni FLAt koji crkava i na preklopnim i na kliznim. Ali D900 je meni dosta ljepsi. Ako zelis neki ludi modding,ovo ono,onda nemoj uzeti nijedan od ta dva nego utzmi neki dobar symbian ili ovaj novi samsung za wm5 unutra. Jos nesto. Taj se w850 ima odlican zvuk preko slusalica,baterija mu malo vise traje od D900 i software ima malo vise funkcija. Ukratko: -mp3 preko slusalica -baterija --->SE W850i -ljepota -debljina -(meni osobno) laksi meni ----> D900 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|