|
![]() |
#1 |
In Shadows & Dust
Datum registracije: Jan 2007
|
Headset
Mislim uzet SPEEDLINK Medusa 5.1 USB SL-8794 ,e sad ima li ko iskustva s tim headsetom i imali tko bolji prijedlog za headset do 450kuna. http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?i...nici-slusalice Dali ima razlike sto ide preko usba a nije na 3.5mm audio prikljucak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Sto se medusa tice, pitaj u magazinu mogu li nabaviti model sa amplifierom/pojacalom - SL-8790 Medusa 5.1 Surround Headset ili SL-8796 Medusa 5.1 Home. Ti modeli bi navodno trebali biti bolji. Inace isprobao sam neke jeftinije modele od speedlinka i bas me nisu impresionirali, ali tko zna, ima i zadovoljnih korisnika. Osobno bih izbjegavao usb modele... Za progamer verziju ne znam (sl 8793) pise da ima nekakav in-line remote with amplifier... Jos mozes pogledati neke sennheiser pc modele, plantronics audio 90 ili gamecom 1, mozda i audio 350 te eventualno neke sharkoon 5.1 modele (bilo je vec o njima na forumu, malo pretrazi), ako vec zelis 5.1 zvuk. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In Shadows & Dust
Datum registracije: Jan 2007
|
Jesu li obicne bolje od 5.1 gledano u globalu? Ove koje su preko usba dali se mogu spojiti i preko zvucne ili samo na usb? Plantronics nevalju nista imali su moja 2 frenda pa svako malo problemi ili pucaju kablowi ili ostanu bez zvuka a platili su oko 400kn. ![]() Pre slabo izbora ima sta se tice headsetova,ovih bojlih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|