|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Preporuka daljinca do 700kn
Dakle, trebam preporuku nekok cool daljicna, da ima neki display (touch screen), da može učiti, da je po mogućnosti crno bijeli, čim tanji i tak... Zapravo me zanima šta mislite o ovome... 650kn u ve-mulju... http://www.magma.fr/images/products/...1008953_zo.jpg Već sam 99% za njega, ali ipak, koja su vaša mišljenja, iskustva?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
pogledaj u linksu, imas all in one kameleon, full touchscreen |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
nemogu belive it,baš ti idem to preporučiti...uzimaj too lega ima,zakon je...jučer sam baš malo čačkao po njemu...kupicu ga i ja za koji mj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
®
|
philips,naravno... ma najbolji je 100%,a vidjeti ces i sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
|
neznam dimenzije,al nije baš sasvim tanak... al lijepo leži u ruci EDIT:http://www.dealtime.co.uk/xPF-Philip...Remote-Control |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
I, jel ima netko taj Philips SRU9600? Zanima me jel mogu staviti custom "tipke" na taj touchscreen, recimo za povecavanje titlova na filmu (na kompu), i tako to. Da ne moram pamtit da je 1 za to, 7 za zoom itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
SPLiFF, to ja mogu napraviti na daljincu od 30 kn i receiveru od 20 kn, a kamo li na tom od 700 kn... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
500kn je taj :P Ali nisi me razumio... sad koristim daljinac od leadtek tv kartice. I recimo "teletext crvena" mi je za zoom+ filma, "zelena" mi je za zoom- filma. CH- mi je spustanje titlova dolje, itd.... A ne zelim to na daljincu od 500kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
100€ ![]() ![]() Ne koristim taj daljinac za TV, nego za gledanje filmova na kompu. Sve u svemu, geniusboy mi je objasnio da se na ovom philipsu ne mogu "dizajnirati" custom tipke, vec se moram zadovoljiti standardnima za tv,vcr,ect,ect... A to mi ne odgovara. Pa zato pitam - zna li netko daljinac kojeg mogu potpuno customizirati, a da po mogucnosti ne kosta 2000kn ? ![]() EDIT: zasto su odjednom tak ruzni ovi smajlici: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A onda si isprintaj naredbe na papir i zalijepi na daljinski. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
®
|
stara tema,nova budala. vidim sru 9400,koja je razlika među njim i 9600? (isplati li se tih 200 kn dodat za 9600) fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Evo da ne otvaram novu temu, meni bi trebalo nesto za PC, moze osnovno samo da radi. Citao sam da Logitechovi samo rade sa svojim softwareom/playerom koji dobijes sa daljinskim. Meni bi trebao neki Bluetooth, wireless daljinski za PC. IR mi je nekako old age imam osjecaj da cu morati po zraku dirigirati da uhvati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|