|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Problem sa zvucnom/zvucnicima
Imam: Creative Audigy se Genius 5.1 5000 sve je dobro spojeno Testirao sam 5.1 zvuk u postavkama kartice po kanalima i kad se treba javiti centar javi se sub, a kad se treba javiti sub javi se centar Ukljucio sam multiply stereo radi muzike. Centar se ne cuje, da li je moguce nekako podesiti da se cuje i centar prilikom slusanja muzike.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ako ti zuji onako prilikom slusanja glazbe onda moras prikljucit onaj mali zuti kabal kao konverter jer pri odredjenoj frekvenciji zuji pa zato!ako zuji onda stavi taj kabal a ako ne zuji ne radi uopce onda je mozad do kabla iza u zvucnicima ili do postavka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Prilikom testiranja se javi zvucnik znaci radi, kabel je normalno spojen... Problem je koliko kuzim kaj zvucna nema odvojen centar i sub (a koja ima?) i nemoze se spojiti odvojenim kanalima. A stereo funkcionira tako da moras imati par zvucnika left i right tako da centar visi. Koristi se samo kod igra i dvd filmova sto mi je ipak u drugom planu koristenja. I da imam spojen taj mali zuti koverter.
![]() |
#5 |
Premium
|
moze biti da si krivo spojio onda na zvucnu! centar i sub su jedan kabal to je onaj zuti,crni su rear a zeleni su front e sad to moras uskladit s bojama na amticnoj koji je utor za sta i mora ti radit! Javi rezultate |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
A nisam tako blesav. Crno na crno, zeleno na zeleno i zuto na zuto. Odustao sam, valjda je software kriv. Skinuo bi novi da se ne skida 5 kb/s sa servera od creativa.
![]() |
#7 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Krivo. Ja imam Creativov X-Fi XTreme Gamer i Creativove inspire 5.1 zvučnike. Crni ide na žuti, zeleni na rozi a plavi na žuti...ili tako nešto. Morao sam ih pikat pojedinačno i sad imam na papiriću napisano šta ide u šta da ne moram napikavat svaki put. ![]() Toliko.
![]() |
#9 |
Premium
|
Ne koristim od maticne nego Audigy SE karticu.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja isto imam problema sa time kod Audigy SE. Meni pak nikako ne rade drugi izlazi nego samo zeleni standardni i nemrem nikako natjerati drukcije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko se sjećam. Znalo je biti postavka u driverima da zamjeni sub i centralni. Sub <-> centrlni Ne znam ako je to u realtek driverima ili u nekim drugim, ali vrijedi pogledat i probat. Probaj zamjeniti kabele. Nema veze koje su boje!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Nemoze se zamjeniti jer zvuk za centralni i sub ide preko istog izlaza iz zvucne.
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Po tome nikada nemres dobiti 5.1 sound na toj zuvnoj ako si ti ovako reko. Svaki mora biti odvojen, sto znaci jedan pici srednje tonove za sve zvucnike, drugi je za bas i centralni a treci za visoke. Posto meni samo jedan izlaz radi i samo taj zeleni ja nemam nikakvoga zvuka na drugima a moro bi imati jer nemrem drukcije dobiti 5.1 zvuk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|