|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Napajanje DO 500kn za malo jaču konfu
Eo pošto više i sam ne znam šta di i kako s novom konfom na kraju došlo napajanje......Al ja sad mogu dat za njega maximum 500kn,pa bih vas molio cijenjeni PC-ekspertovci( ) da mi pomognete.....Znači,kao što sam rekao do 500kn napajanje koje mora "tjerati" ovo:AMD Athlon64 X2 3800+ Gigabyte M57SLI-S4 2GB DDR2-800 Kingmax Gainward 8800GTS 320MB "Golden Sample" Maxtor 250GB SATA 2 DVDRW TSST jedan 800mm i jedan 120mm vent Ali da je dostupno u trgovinama u Osijeku.... Unaprijed hvala
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
dobar je onaj silverstone oko 500kuna u optimumu |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo razmišljao sam,uzet ću si Chiefteca 550W u ve-milu...500kn je...Ima poštenih 3X12V,svaki daje 18A.....A što je malo glasnije,nije mi problem.... I šta kažete?? Da li će moći to "gurat" tu konfu bez problema??
|
|
|
#7 |
|
.
Datum registracije: Dec 2005
|
A sad, mijenjaj avatar ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tvoju konfu bi i 350W ili 400W Fortron PNF pogonio tak da onaj Chief bude bez bada btw molim vas čitajte stare teme.... ne stoje tu bezveze ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#14 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Čitanjem foruma sam došao do zaključka da kupim Silverstone element 500w ali u Borgu ga nemaju i rekli da nazovemo zastupnika i pitamo kada će doći....Naravno nisam to napravio jer je smiješno i sad imam dvije opcije.... 640kn dati u Links za Seasonic 430w 518kn dati u HG-u Coolermaster 430w Prvi izbor mi je kvaliteta pa onda cijena.Jesu li to opravdani novci za SS-a,jer za te pare kupim još dva 120cm venta i ohladim kućište. Konfa je 754 venice 9700pro,raptor,drugi hdd,2 dvd-a,volan,modem,zvučna,printer(on isključi komp)i još par gluposti....Unutra je sad 400w fortron plavi ekran.....Ako imate još neki za preporučit do 600kn napišite i na kraju odaberite šta bi bilo najbolje.Znači tiho,jako(kao stabilno ne numerički pretjerano) i trajno(ali to zavisi o puno faktora). Dobar savjet i vozim... Lijepi pozdrav |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ček ček... za onu konfu ti lijepo odi u ADM i kupi Fortron 400W PNF i buš miran ![]() http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3798 dođe te 300kn a više je neg dovoljan za tvoju konfu Samo provjeri dal je stvarno PNF serija, jer ako je THN onda nemoj uzet (takvog vjerojatno već imaš )A ako već hoćeš dat te pare za PSU (600kn) onda si uzmi onaj Seasonic jer ako ti je važna kvaliteta S12 je way to go. U protivnom imaš u Linksu CoolerMaster 430W za 442kn (dosta jeftinije neg u HG-u)
|
|
|
#16 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Tako je bravo Imam još dosta venta(tihih) pa ću uzet Cooler 430 u Linksu. I još par stvari ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|