|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jeftina konfa isključivo za posao-savjet molim
Molim preporuku za što jeftiniju, ali pouzdanu konfiguraciju koja će se koristiti isključivo za posao - Office paket, Internet i slično.... Poželjno je i da Windowsi Vista na njoj normalno rade. Monitor već imam (kao i tastaturu i miša ![]() Hard disk od 80 gb bi vjerojatno bio zadovoljavajuć, ali je važno da je što pouzdaniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Prijedlog:_____________________________________ Procesor: Athlon64 3000+, sck. AM2, BOX - 427 kn Matična: ECS AMD690GM-M2, sck. AM2 - 485 kn Memorija: 1GB A-Data DDR667 - 413 kn Hard disk: 80GB Hitachi, SATA II - 307 kn DVD/RW: LG GSA-H12N, Black - 245 kn Napajanje: Fortron 350W, 12cm FAN - 212 kn Kućište: Mode Com Step 207 - 140 kn ______________________________________________ Ukupno: 2.229 kn.....sve iz Ve-mila Ako je preskupo stavi se Sempron64 3000+ (297 kn) i 512MB memorije (209 kn) i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Da, za duže - onda znači 1 gb ram-a. Pretpostavljam da je bolje 1gb u komadu radi eventualne kasnije nadoknade, a koliko se sjećam kod amd-a taj dual channel ionako ne dolazi previše do izražaja.....točno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Prvi put sam ju previdio, pa editirah čim skužih ![]() Međutoa, pojavio se još jedan zahtjev. Ne znam kak se to zove, ali grafička bi trebala podržavat mogućnost da radi s dva monitora, ako ih se ima. Znači da je npr. na jednom otvoren neki tekst za prijevod, a na drugom da se npr. prevodi u Wordu. Mislim da sam negdje vidio da se kod 'toga' može strelica miša i povući s jednog ekrana na drugi, kao da su spojeni.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Onda dobro. Samo da ne bi ispalo da rade oba monitora, ali da uvijek daju istu sliku ![]() S obzirom da nema drugih prijedloga, izgleda da je ovo gore idealna konfiguracija za moje zahtjeve. Hvala predlagatelju jer će vjerojatno biti i kupljena, ali drugi prijedlozi su još uvijek dobrodošli... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|