|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Izgrebao mi se laptop!!! Pomoć
Kupio sam neki dan laptop i desila mi se katastrofalna stvar!! Nosim ga već par dana u svom ruksaku koji nije namijenjen na laptope i sve je bilo okej. Međutim danas na poslu primjetim da je izgrebano kučište na laptopu. Iako sam ga pažljivo spremio... Ima par ogrebotinica, ali izgleda strašno. Molim vas pomozite mi i recite kako se to skida! Da li postoji neki lak ili specijalna tekućina koja to čisti? Tko to radi???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
Toshiba a100-011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Ček malo, imaš 10 kila kuna za lap, ali nemaš 100 kn za torbu za lap? Ah...priča iz Hrvatske ![]() Kako ćeš riješiti ogrebotine? Možda neki fini vodobrusni papir sa nekom mikroskopskom granulacijom. A poslije farbanje... Ma ostavi to tako kako je, samo ćeš još više sfuckati situation ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ma mislio sam da može i obična torba. Još sam pazi kako ga stavljam i odjednom izgreban! Užasno im je krivo!!! Stvarno mi treba savjet!!! Postoji li neki lak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
A cuj, ne postoji posebno za laptope, tebi doslovno treba lakirer za to ili novi komad laptopa. Steta, torba za lap se ne kupuje bezveze, ipak necemu sluzi.
![]() |
#7 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
cura mi je imala sličan problem. ogrebao se laptop na sredini, ali zato jer je bio onaj otvarač za otvaranje pretinca na sredini, pa kad je nosila laptop, izgleda da je pritisnula i zatvarač je sredio laptop... "riješio" sam stvar da sam zatvarač povukao sa sredine na kraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
tu toshibu ti nikako nije pametno nositi u normalnom ruksaku jer bi si lako mogao razbiti ekran zbog mekanog poklopca. imaš dosta ruksaka od targusa koji su 300-400kn, pristojno izgledaju i služe svrsi. i sad mene netko pita zašto je Thinkpad crni.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Sve su to trenutne pizdarije, nemoj da te to opterecuje, najvaznije je da je EKRAN u besprijekornom stanju.....Ja sam prominia 3 laptopa i na takvim stvarima ne gubim zivce, desilo se to sto se desilo, kupi odgovarajucu torbu, imas ih za stotinjak kuna i cuvaj ekran, sve ostalo su sitnice prema njemu...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Nije puno izgreban, ali se ipak malo vidi. Izgleda kao prašina, ali se neda skinuti. Nema veze, bilo mi je totalno krivo, ali sad sam se već pomirio. Više nikad neću nositi lap sa sa sobom u običnom ruksaku. Čim plaća sjedne kupujem ruksak za laptope.... Za neku vrstu laka sam čuo da postoji, neki nealkoholni koji neće zeznuti kućište. Zvao čipoteku, oni me uputili da zovem senso, senso zauzet..... :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Suit up!
|
Probaj s voskom, koji je obojan u boju ogrebanog materijala. Znači premažeš te ogrebotine s voskom da on uđe u te mikropore te ih ispuni. Tako se "popravlja" drvo, možda bi radilo i na plastici. Nakon toga pobrišeš krpom da se izravna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
Znaš možda nekoga tko je to probao? Pitat ću senso da li imaju takve lakove. Ili znaš možda nekoga drugoga tko ima puno boja.... :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako god okrenes identicnu niansu neces dobiti tako da ti je najbolje ostavit kako je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|