|
![]() |
#1 |
AMD Team
Datum registracije: Jun 2006
|
Koja je razlika izmedju winOS i linOS hosting servera?
Hosting mi treba za phpBB forum, i jednu jednostavnu html stranicu. E sad, imam na raspolaganju winOS i linOS paket hostinga, s tim da je winOS duplo skuplji. U cemu je razlika? Da li mogu koristit linOS paket, a da ne moram ja imati linux, ili? Hvala, malo sam noob na ovom polju, pa svaka informacija je dobrodosla! ![]()
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
ak trebaš phpbb glavno ti je da imaš podršku za php i mysql |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ako uzmes linux hosting ne moras imati ti doma linux jer se spajas preko standardnih servisa koji su dostupni na svim operativnim sustavima. Mozda jedino da pripazis da novi hosting provider ima neki oblik administracije accounta preko web sucelja, posto si pocetnik to ti moze smanjiti pocetne glavobolje. Informacije radi kod koga bi uzeo hosting?
![]() |
![]() |
#6 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
ako ides sa php-om > linux ako ides sa asp-om > windows jednostavno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
Stvar je isto ako ćeš imati ogromnu bazu podataka (dakle ogromna količina postova, raznoraznih kategorija, threadova i hrpetina korisnika) linux se puno bolje snalazi na tome (govorim iz vlastitog iskustva). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Ako planiraš imati phpBB forum i html stranicu onda ti je puno bolje imati Linux hosting, jeftinije je a i bolje za tvoje namjene. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|