|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Black Beast
poceo sam moddat Chieftec dragon midi kuciste sreberne boje, kupljen rabljeno preko trznice (250 kn) uz pomoc za lakiranje i brusenje prijatelja 1A_hAmster znaci ovako izgleda bocna stranica, maskica..i to tek sa prvom rukom boje, mora jos brusenje, druga ruka i lakiranje...sta vi mislite? MASKICA (izbusena rupa promjera 120mm, tamo gdje je bio za upalit komp ce bit starter neonke, rupe koje su bile na stranama su pokrivene) ![]() ![]() BOCNA STRANICA (izbuseni prozor, izbusene rupe za 5 potencijometra i termometar) ![]() ![]() slikano je sa mobitelom, tako da se puno ne vidi ali bit ce i slika sa digitalnom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Kaj je to bojano kompresorom? Kolko si ga brusio i kako detaljno te s cime... Neznam dal bi ja isao u te vode sa svojim isim tim kucistem... ![]() Ima tu posla ali kolko mi se cini boja je perfektna ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
kuciste je obojano od frenda koj zna s tim radit, danas bi morale jos slike doc, skoro pa gotovog rada. evo to je objasnjenje za boju koj je dao u links forumu pur boja naravno 2k. deblja je od nitra,akrila itd a da negovorimo od spraya to znaci da je dopušteno poliranje bez ikakvih posljedica i ima puno veci sjaj stavis air brush na kompresor i bojas... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
thx, ali nemogu sada...iduci pon. ce sve biti gotovo, slikano sa digicem i stavljene slike tu, dakle sve skupa je kuciste 250kn, farba i ostalo oko 500kn a ventovi i fan mate i jos modding oprema oko 400kn znaci nesto oko 1150kn vrijedan case... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
grafa je 7950GT od POV a na njoj je zalman vf-900 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Opasno dobro. Nego, jel se meni cini ili ti je ovaj blue LED vent zarobljen iza stakla/pleksija? I fora mi je ovaj display na boku... moze malo vise detalja oko njega (izvedba, kako i sto mjeri itd..)? Pohvale za trud ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Dobro izgleda, pohvale za trud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |