|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
Windows XP i 2000
Imam ovaj problem Nekoliko puta sam pokusao instalirati Win 2000 i XP i svaki put bey uspjeha.Primjer kod Win XP Instalacijaska procedura se sastoji od 5 dijela Colection informat.,Dynamic upda.,Prepa. inst., Instal. Wind., i zadnj Finiz. Wind. Prva tri koraka pro]u glatko ali tada se comp. resitira to je normalno i pojavi se ekran Windows XP i sve stane.Kontrolna lampica na tipkvnici se ugasi a lampica ya hard ostane svijetliti stalno.Isto tako se desava sa windowsima 2000. Imam disk podjeljen na 2 dijela Koristim FAT 32 part. Racunalo je P2 533 196 mb ram Pokusao sam i na cisto tako da sam formatira c i onada instalira win ali opet isti problem. Inace Windowsi 98 i Windowsi ME rade bey problem i bez problema ih instaliram. Da li mozda zna tko u cem je problem
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nikada nemoj crosspostati !!! odluči gdje želiš svoj post. ili software ili problemi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
prvo jedno glupo pitanje: jesi ziher da su ti cedeji sa windozama ok i neosteceni? drugo, probaj BIOS postavit na default, i onda pokrenut instalaciju... trece, ako imas nekaj od specijalnog hardveraja (kaj ja znam, tipa SAT kartice, smart card readeri, bla bla) probaj to izstekat iz kante dok ne prodje instalacija.... ak ni to ne sljaka, javi opet pa da dalje razmislimo... good luck ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|