|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Ljudi nećete vjerovat koliko je Live-ica u kombinaciji s XP-om bolja bar za 2 nijanse (zvukovi su puniji lijepši, bas ide dublje, dok je XFi nekako sirova i bezlična u zvuku, žali Bože novaca) nego XFi Audio u kombinaciji s Vistom i nema tu nakakve subjektivne ili objektivne procjene jer se ova dva dana nespavanja i podešavanja i probavanja i pustih drivera nemože nikako usporedit kvaliteta zvuka u svim tipovima glazbe s Liveicom. Sa njom se i megaworksima družim od početka 2004 i sad kad ovo čujem razočaran sam s XFi-jom jer na papiru sve to izgleda bolje i ovo i ono ali nije to to.. Prešao sam na Vistu i onda me živcirala loša podrška za Live-icu jer imam 5.1 zvučnike defacto koji nisu u upotrebi jer Live ne podržava 5.1 zvuk s Vistom i ne vjerujem dali će uopće. Jedina mi je nada da će Creative tokom vremena izbacivat bolje drivere ili software koji će to donekle dovest u red |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi probao kombinaciju XP + X-Fi Audio?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..iskreno,moram se sloziti sa clanom "mrx"...live-ca sa driverima od xp (ne od creativa) ima ugodniji zvuk od x-fi,ne govorim o mogucnostima same kartice tipa podrske u igrama ili asio drivera vec o samom zvuku,ovo se posebno odnosi na prve serije live kartica,ne na ove zadnje 24-bitne...
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|